Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtők aki két évvel idősebb nálatok, még szűz?
20 éves vagyok és szűz.. a barátom akivel nem rég jöttünk össze ő 18. Nem merem neki elárulni, hogy még soha senkivel nem feküdtem le. Félek, hogy neki ez gondot okoz..
Nektek mi a vélemyénetek róla?
Nyugodtan mondd el neki mert manapság egy lánynál a szüzesség nagyon nagy "érték".(Ha meg ez neki gondot okoz akk egy b*zi)
20/F
Nyugi.. én is ilyen helyzetben voltam. Mikor összejöttünk, én majdnem 21 voltam, a barátom meg 19 múlt. Nekem még soha nem volt dolgom fiúval, még nem is csókolóztam... neki 15 éves kora óta voltak barátnői, kettővel le is feküdt.
Az első közös hétvégénken megkérdezte, hogy nála alszom-e az (akkor éppen üres) albérletében. Mondtam, hogy ne, ne siessünk. Ekkor kérdezte meg, hogy szűz vagyok-e. Én is eléggé paráztam, hogy mit fog szólni, de eszem ágában sem volt hazudni, hiszen úgyis kiderült volna... :) Szóval elmondtam neki, hogy szűz vagyok, ő pedig ezután gondoskodott róla, hogy semmit ne siessünk el, rendesen felkészüljek, és szép elmény legyen az első... Pár hét múlva kezdtünk pettingelni, nagyon figyelmes volt végig, ha kértem, hogy ne menjünk tovább, sose erőltette. Végül négy hónap után szeretkeztünk először. Azt mondta, büszke rá, hogy ő vehette el a szüzességem, és sajnálja, hogy neki nem én voltam az első.
Biztos, hogy a te barátod is megérti és talán örül is neki - olvasd csak el a többi választ... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!