Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha...

Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtők aki két évvel idősebb nálatok, még szűz?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és szűz.. a barátom akivel nem rég jöttünk össze ő 18. Nem merem neki elárulni, hogy még soha senkivel nem feküdtem le. Félek, hogy neki ez gondot okoz..

Nektek mi a vélemyénetek róla?

2011. dec. 27. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
egyből leugranék a sarki benzinkúthoz és vennék egy üveg pezsgőt majd jól fejbe bas-znám magam vele az örömömben hogy ilyen csajt fogtam ki
2011. dec. 28. 00:59
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Ciki hogy fiatalabb a pasid. És az még cikibb hogy te ezt fel sem fogod..
2011. dec. 28. 02:18
 13/16 anonim válasza:

Nyugodtan mondd el neki mert manapság egy lánynál a szüzesség nagyon nagy "érték".(Ha meg ez neki gondot okoz akk egy b*zi)

20/F

2011. dec. 28. 10:32
 14/16 A kérdező kommentje:
02:18-nak üzenem, a szerelem nem ismer korhatárt, főleg ha környezetünk, elfogad és támogat. Sokáig rágódtam ezen én is, de felesleges, hisz még soha nem éreztem senki iránt ilyen hatalmas szeretet.
2011. dec. 28. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi.. én is ilyen helyzetben voltam. Mikor összejöttünk, én majdnem 21 voltam, a barátom meg 19 múlt. Nekem még soha nem volt dolgom fiúval, még nem is csókolóztam... neki 15 éves kora óta voltak barátnői, kettővel le is feküdt.

Az első közös hétvégénken megkérdezte, hogy nála alszom-e az (akkor éppen üres) albérletében. Mondtam, hogy ne, ne siessünk. Ekkor kérdezte meg, hogy szűz vagyok-e. Én is eléggé paráztam, hogy mit fog szólni, de eszem ágában sem volt hazudni, hiszen úgyis kiderült volna... :) Szóval elmondtam neki, hogy szűz vagyok, ő pedig ezután gondoskodott róla, hogy semmit ne siessünk el, rendesen felkészüljek, és szép elmény legyen az első... Pár hét múlva kezdtünk pettingelni, nagyon figyelmes volt végig, ha kértem, hogy ne menjünk tovább, sose erőltette. Végül négy hónap után szeretkeztünk először. Azt mondta, büszke rá, hogy ő vehette el a szüzességem, és sajnálja, hogy neki nem én voltam az első.

Biztos, hogy a te barátod is megérti és talán örül is neki - olvasd csak el a többi választ... ;)

2011. dec. 28. 19:56
 16/16 anonim válasza:
100%
Szia a barátod helyében ennek örülnék,és bátorság,mondd el neki,ha meg kiakad ,akkor egy barom.Manapság ez becsülendő,amikor 15 éves anyákkal van tele a szülészet
2012. febr. 16. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!