Nagyon gáz, h 17 és fél éves vagyok, és szűz?
Figyelt kérdés
sajnos semmi kilátásom arra, h mostanában elveszítsem... szvl gáz? vagy ez titeket, pasikat nem érdekel?2011. dec. 27. 20:21
11/21 anonim válasza:
Nem gáz, az már inkább, h egy idegennel elveszítenéd.
12/21 anonim válasza:
Csökkenteni kéne a kamu kérdéseket. Emellett nem gáz, nem folyékony és nem szilárd. Beszélj normálisan.
13/21 anonim válasza:
remélem szűz lesz az első bnőm mert egy szinten lennénk:P bár mind1.
F18
14/21 anonim válasza:
Ha amúgy nem hever romokban az életed, akkor emiatt nem kell aggondód ^^.
15/21 A kérdező kommentje:
de amúgy is romokban van.. az utolsó kapcsolatom 1,5 hónapja ért véget, és nem tudok továbblépni:@
2011. dec. 28. 16:54
16/21 anonim válasza:
És úgy akarsz továbblépni, hogy egy idegennek oda adod a szüzességedet? Grat...
17/21 A kérdező kommentje:
különbség van a humor és a komoly dolgok között:);)
2011. dec. 28. 16:57
18/21 Debi123 válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én is pont ennyi idősen vesztettem el a szűzességem. De 2,5 éve együtt is élek a párommal. Hiszen ezt szerette meg bennem. Mert külsőre cicababa stílus vagyok de belőlről tök rendeslány voltam. Tehát erre nem számított. És ezt értékeli bennem hogy senkinek nem adtam elötte oda magam, pedig kapos csajszli lennék.
19/21 anonim válasza:
Nem nem gáz. Sőt! Amíg nem találtad meg a megfelelő partnert, addig ne is feküdj le senkivel, csak azért, hogy elmondhasd, hogy már nem vagyok szűz.
20/21 A kérdező kommentje:
debi, nekem is ezzel van a baj, engem is a külsőm alapján ítélnek, ami nem éppen visszafogott. bár nem vagyok az a szőke, kék szemű, mégis megnéznek az utcán..
2011. dec. 29. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!