Elsősorban fiúk! Lehet az ciki, hogy szűz vagyok? 16/L
Figyelt kérdés
Már jócskán elmúltam 16 éves, és eddig úgy alakultak a dolgok, hogy még nem vesztettem el a szüzességem. Mások szerint elég jó csaj vagyok, és vannak egy páran akik meg szeretnének fektetni.( Amire persze én nemet mondok. ) Most alakul a dolog egy sráccal, és attól félek, hogy ha összejönnénk, és oda kerülne a sor, akkor talán cikinek tartaná, hogy még szűz vagyok.. Szerintetek? ( A pasi kicsit idősebb, 20 éves. )2011. dec. 26. 22:00
11/20 anonim válasza:
A hétéves csitrinek mondom mennyen babázni!!!
12/20 anonim válasza:
Ti most kajak beveszitek hogy 7 éves? Uram atyám!!!
13/20 anonim válasza:
Nem ciki inkább értékelendő a mai világban, én nálad is fiatalabb vagyok de én nem tervezem a közeljövőben a szüzességem elvesztését. 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és nagyon szeretjük egymást de ilyen szóba sem jött és eszem ágában sincs felhozni ezt a témát. Még túl éretlenek vagyunk ehhez.
15/20 anonim válasza:
Nem vettem be ,hogy 7 éves.
Csak mondom neki.
16/20 anonim válasza:
Én biztos, hogy 1000-szer jobban örülnék egy szűz lánynak mint egy rommá b@szott ribancnak...
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!! :))
2011. dec. 27. 10:08
18/20 anonim válasza:
az a ciki hogy a pasi 20éves..
19/20 anonim válasza:
szerintem sem ciki,sőt:)..szerintem ha majd eljön az idő,akk az a pasi még örülni fog h ő lesz neked az első:)
am én 15\L vagyok és még csókolozni sem csókoloztam,és nem azért mert mert nem lett volna rá min.100 lehetőségem,hanem azért mert szerintem még nem vagyok felkészűlve és nem engedtem közelebb magamhoz egy fiút sem 1puszi erejéig..ciki,nem ciki ez van:D
20/20 anonim válasza:
En is jobban orulnek egy szuznek.
Ha a pasid nem egy barom akk o is ezt teszi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!