Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és az egyik osztálykiránduláson az egyik fiú odajött hozzám, hogy le akar feküdni velem. Azt mondtam neki, hogy nem. Nagyon jól néz ki a fiú, már régóta tetszik nekem. Ezután még 3-szor jött oda hozzám, egyszer kezdett vetkőztetni, de nem engedtem, ellöktem magamtól. Utána látszólag elég mérgesen elment. Később újra jött, akkor már le voltam feküdve, és kezdte csókolgatni a nyakamat, és ölelgetett. Nagyon jól esett, s megkívántam őt, de nem jártunk nem volt semmi, ezért nem akartam semmit. Megkérdeztem, hogy szűz-e, azt mondta igen. Én is szűz vagyok. A suliban is sokszor felveti ezt a témát, hogy jöhet-e hozzám, persze viccelődve, olyankor elutasítom. De most szervezzük a következő kirándulást, s biztos vagyok benne, hogy újra próbálkozni fog. Nagyon megkívántam, s nem is vagyok olyan lány, aki kell a fiúknak, mert húsosabb vagyok, de mit tegyek? Ha újra jönne, akkor lefeküdjek vele, vagy csak kezdjük el, s engedjek valamit, majd fejezzem be, vagy bele se kezdjek? Ha megengednék valamit, ami még nem veszi el a szüzességemet, pl. csók, nyakcsók, fogdosás, akkor hol húzzam meg a határt?
2011. dec. 23. 14:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Jézusmária!

Meddig fajul még a világ?!

Én 14 évesen teljesen szingliként éltem az életem 16 éves koromig..! 16 évesen pettingeltem először, az akkori barátommal és vele veszítettem el a szüzességem is majdnem 17 évesen.

Szerinted egy szűz 14 éves mennyire tudja a gumit is akár felelősségteljesen használni? Aztán majd az aktus után 1 nappal majd itt fog sírni a szád GYIK-en hogy lehet hogy terhes vagy.. segítsünk?!

Térj észhez!

2012. jan. 20. 18:26
 22/23 anonim válasza:
Ezt most komolyan mondod?! 14 évesen hova akarsz te lefeküdni valakivel?.. Hát gratulálok;/
2012. jan. 21. 00:45
 23/23 Aqva_ válasza:
0%

1, VÉDEKEZZ

2, seemi nagy nincs benne... hagyd magad

3, az 1-es pontot el ne felejcsd !

2012. jan. 22. 04:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!