Most mit tegyek?
Miért kell általánosítani? kis pisisek?! én is 14 éves lány vagyok. Már fél éve van barátom és nem feküdtem le vele. 'Kis pisis' léttemre felbírom fogni, hogy ez komoly dolog, és nem szabad elsietni az elsőt. ;)
Kérdező: szerintem ne feküdj le vele. Mert a fiúnak csak arra kellesz. Ha megteszed ő 90 % eséllyel eldicsekszik ezzel a többieknek, és a környezetedben könnyűvérűnek fognak tartani...De te tudod.
Hát nekem kábé minden érvem a NEMre szól:
-fiatal vagy, ezt be kell vallanod
-nincs köztetek semmi
-ha lefekszel vele életed végéig kísérteni fog az emlék, sose fogod magadnak megbocsátani, stb
-védekezés?
-szerinted ha megengeded, utána mi lesz? Kettőtök titka? Nem hiszem... Valószínűleg osztálytársaid rib@ancnak kiáltanak ki, és ez rányomja a bélyegét a további életedre is.
Ha nem meggyőző, akkor sorry, de szerintem NEM.
Én már öreg vagyok és hapsi! És sok barátnőm volt. Köztük 5 lány, akik megtiszteltek azzal, hogy nekem áldozták a szüzességüket annak idején!(14-26 évesek voltak)
Én egy dolgot látok fontosnak ebben az egészben és ez nem a kor! Hanem az, hogy a lány mennyire kívánja a dolgot, mennyire érzi úgy, hogy szüksége volna a testi szerelemre!Ha nem igazán, akkor még bőven várjon, amíg majd úgy érzi, hogy most már nagyon vágyik rá!Csak azért, mert divat, vagy ciki, nem ciki, marhaság elkezdeni!
De kihagyni is marhaság elvből, amikor már majd meg bolondulsz a vágytól!
De van egy átmeneti megoldás, ami fiatal korban és amikor nem egyértelmű, hogy mit is akarsz valójában jó lehet!
Ez pedig a petting. Kézzel, de lehet orálisan is, persze kölcsönösen. Így nem veszíted el a szüzességedet, nem kell terhességtől tartani, mégis élvezheted a szexet majdnem teljesen, ha vágysz rá! Mindkettőtöknél orgazmushoz vezethet kézzel is, szájjal is. Ha úgy érzed, hogy vágysz erre, akkor ebbe menj bele, de ne többe! és a legjobb előre megbeszélni a fiúval, hogy hol a határ és mit szabad és mit nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!