Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok 21 évesen. Ciki?

Szűz vagyok 21 évesen. Ciki?

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 21:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a kérdező férfi...

Az a kérdés, hogy miért vagy még szűz. elvi okokból, vagy nem volt még rá lehetőséged?

én 19/f vagyok, és a szüleim konzervatív, vallásos neveltetése miatt vagyok még szűz. Bár jómagam szívesen elveszíteném már.

Ha viszont mondjuk külsőleg nem vagy 100-as, vagy túl gátlásos vagy, vagy egyszerűen utálnak a nők, akkor sem ciki, hanem inkább sajnálatos. Ha ez utóbbi érvényesül, akkor azt tudom ajánlani, hogy vidd egy szinttel lejjebb az érdeklődési körödet, biztos vannak olyan lányok akik szívesen kezdenének veled.

de amúgy semmi esetre sem ciki!

2011. dec. 22. 00:36
 12/22 anonim válasza:
35%

Akar ferfi vagy akar no, akar 21, akar oregebb, azt tanacsolom (es az osszes jovobeli ilyen kerdeseket feltevoknek is), hogy vegyel peldat TIM TEBOW rol, (Broncos quarterback) amerikaifoci ban, szal ot egy interju kapcsan megkereztek, hogy szuz e meg es o megmonda, h nem, nem hazudott, nem szegyellte, megmondta az igazat, es tudta, hogy tobb millio ember ismeri, szal vegyel peldat rola 21 volt akkor o is (2009 ben volt az interju)

ja es tom mindjart jonnek egyesek ezzel: mutasd azt az interjut :)

hat itt van : http://www.youtube.com/watch?v=HS8qqNnR3aM

2011. dec. 22. 02:26
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak az oka ciki. Ha fiú vagy, csúnya vagy, ha lány, akkor meg válogatós.
2011. dec. 22. 08:34
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

12-es nem értem a válaszod

"hogy szuz e meg es o megmonda, h nem, nem hazudott, "

21 évesen elmondat, hogy nem szűz. Miért kell ezért tisztelnem? én se hazudnám, hogy szűz vagyok. Nem írtál el valamit?

2011. dec. 22. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg menj nyugodtan k*rvázni.
2011. dec. 22. 11:54
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Jajj, hát az a Tim Tebow ismert, milliomos sportember, hogy a francba ne izgulnának rá a nők...
2011. dec. 22. 12:42
 17/22 A kérdező kommentje:
ronda srác vagyok igen. de csúnyának lenni ezek szerint ciki? szépnek meg érdem? fasza.
2011. dec. 22. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
A lányok így gondolják sajnos.
2011. dec. 22. 13:13
 19/22 anonim ***** válasza:
2012 van, ma már minden elfogadott, nincs olyan hogy ciki.
2011. dec. 22. 14:24
 20/22 anonim ***** válasza:
nem tudhatod biztosan, hogy mit veszítesz azzal, hogy nem dugtál még.igaz a legtöbben ezt élvezik életükben a legjobban,velem együt.de van, aki pl nem orgazmál közben,sőt unatkozik.meg addíg se leszel nemi beteg.vagy szülő.de szerintem nem ciki,csak így alakult,majd változik
2011. dec. 22. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!