Miből veszitek észre, hogy szűz egy lány? 21L
Mindenki azt mondja, hogy látszik a viselkedésemen, hogy szűz vagyok. Mégis mik lehetnek azok az árulkodó jelek?
Ha beszélgettek egy lánnyal, mik azok ami amiatt azt gondoljátok, hogy ő még szűz?
naív kis cukimókus :D
apropó, küldesz képet magadról? :)
én is szűz vagyok 20/L de eddig mindenki megdöbbent h nem voltam még pasival :)
hát sztem onnan h ha feljön egy ilyen téma akkor pl nem tudsz úgy" hozzászólni
nem akarok általánosítani de pl a szűz lányok mikor a szex jön fel mint téma akkor egy kicsit vissza húzódnak
ill. ezekből a lányokból hiányzik sztem a dög" ezt jó értelemben mondom és nem a ku.rválkodást értem ez alatt sokkal nyitottabb az ember sztem ha már nem szűz persze tisztelet kivételnek :)
Egy férfi ezt a következőképpen rakja össze:
1. Megjelenés: legfőbb árulkodó jel lehet a korhoz képest alacsonyabb mértékű nőiesség (öltözködés, smink).
2. Viselkedés: a szem- és testkontaktus korhoz képest nem megfelelő használata, rosszul elsült színjáték.
3. Beszélgetés: a legtöbbet a test- és a szemkontaktus használata árul el egy nőről beszélgetés közben is. Akinek több nővel volt már dolga, nagyon hamar rájön, hogyha egy leányzó tapasztalatlan.
Egy férfi egyébként soha sem arra jön rá, hogy egy lány szűz, hanem hogy tapasztalatlan. A kettő között nincs sok különbség. Amúgy nem negatívum, ha ez a helyzet áll fenn, csupán egy az olyanok, akiknek a testiség nagyon fontos szerepet játszik, kevésbé fognak megkörnyékezni. Viszont tőlük lehet sok tapasztalatot nyerni. Úgyhogy valamilyen középutat kell találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!