Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miből veszitek észre, hogy...

Miből veszitek észre, hogy szűz egy lány? 21L

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy látszik a viselkedésemen, hogy szűz vagyok. Mégis mik lehetnek azok az árulkodó jelek?

Ha beszélgettek egy lánnyal, mik azok ami amiatt azt gondoljátok, hogy ő még szűz?

2011. dec. 20. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

naív kis cukimókus :D

apropó, küldesz képet magadról? :)

2011. dec. 20. 16:17
 2/13 problem?:D ***** válasza:
47%
Én ezt valahogyan megtudom állapitani az öltözködéséből,viselkedéséből,kisugárzásából
2011. dec. 20. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

én is szűz vagyok 20/L de eddig mindenki megdöbbent h nem voltam még pasival :)

hát sztem onnan h ha feljön egy ilyen téma akkor pl nem tudsz úgy" hozzászólni

2011. dec. 20. 16:25
 4/13 Ci.ara válasza:
38%

nem akarok általánosítani de pl a szűz lányok mikor a szex jön fel mint téma akkor egy kicsit vissza húzódnak

ill. ezekből a lányokból hiányzik sztem a dög" ezt jó értelemben mondom és nem a ku.rválkodást értem ez alatt sokkal nyitottabb az ember sztem ha már nem szűz persze tisztelet kivételnek :)

2011. dec. 20. 16:33
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes rólam is mindenki azonnal megmondja. Elkezdünk beszélgetni, de nyitott vagyok a témában úgyhogy ezután már eléggé elszoktak bizonytalanodni és inkább rákérdeznek. :)
2011. dec. 20. 17:14
 6/13 anonim válasza:
52%
Engem is érdekelne ez, mert régebben, mikor még az első csókon sem voltam túl, minden srác szerint nimfónak néztem ki, pedig nem öltöztem ribancul, nem volt durva sminkem meg semmi. Annak a társaságában aki tetszett pedig kifejezetten zavarban voltam és megszólalni is alig mertem.
2011. dec. 20. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
van olyan lány, aki nagyon meg tudja magát játszani, ugyhogy a legbiztosabb jele ha szűz valaki, hogy ha benyomja valaki neki(elsőre)akor exrta szűz,mint az olivaolaj,ezért nagyon szűk,de 21 évesenpl. már az se biztos.de azon mindenképp látszik, hogy nem tudja mit kéne tennie.de valamit ösztönösen tudnak a nők,ha nem is mindent.
2011. dec. 20. 18:05
 8/13 anonim válasza:
29%

Egy férfi ezt a következőképpen rakja össze:

1. Megjelenés: legfőbb árulkodó jel lehet a korhoz képest alacsonyabb mértékű nőiesség (öltözködés, smink).

2. Viselkedés: a szem- és testkontaktus korhoz képest nem megfelelő használata, rosszul elsült színjáték.

3. Beszélgetés: a legtöbbet a test- és a szemkontaktus használata árul el egy nőről beszélgetés közben is. Akinek több nővel volt már dolga, nagyon hamar rájön, hogyha egy leányzó tapasztalatlan.

Egy férfi egyébként soha sem arra jön rá, hogy egy lány szűz, hanem hogy tapasztalatlan. A kettő között nincs sok különbség. Amúgy nem negatívum, ha ez a helyzet áll fenn, csupán egy az olyanok, akiknek a testiség nagyon fontos szerepet játszik, kevésbé fognak megkörnyékezni. Viszont tőlük lehet sok tapasztalatot nyerni. Úgyhogy valamilyen középutat kell találnod.

2011. dec. 20. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes. Egyik lány osztálytársam megmondta, hogy szűz vagyok úgy, hogy előtte nem is beszélgettünk ilyenekről. Érdekes, mert ha feljön ez a téma, akkor csak-csak elmondom a véleményemet (tapasztalatomat nem annyira, mert az nincs), de ez a csaj egyszer konkrétan leb*szott, hogy én minek szólok bele, mikor még szűz vagyok. Azóta ilyen jellegű beszélgetésbe nem szállok be, ha ő is ott van. A baj csak az, hogy ő él szexuális életet és tisztába van a dolgokkal, mégis most parázik, hogy késik a mensija. És amikor mondtam neki, hogy szerintem vegyen egy terhességi tesztet és reggel csinálja meg, akkor le lettem hurrogva, mert hogy nem valószínű, hogy terhes, mert nem peteéréskor voltak együtt. Akkor parázzon még pár napig, én csak neki akartam jót..
2011. dec. 20. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
marhaság, hogy meg lehet állapítani. rólam mindenki azt hitte, hogy az vagyok, mikor már nem. és már rég nem vagyok az (36 éves vagyok), mégse társalgok ilyen témáról. egyszerűen, senkinek, semmi köze nincs hozzá.
2011. dec. 20. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!