Mit csináljak? Ti mit tennétek?
Barátommal lefeküdtem. 18 éves vagyok és lány.egyszerűen nem tudom,hogy mit tegyek.szombaton átjött és nagyon beindult.én is nagyon akartam a szexet,nagyon jól felizgatott,jól is csinálta figyelt is,de egy ideig.
pár perc eltelt és mondtam neki tök normálisan,hogy hagyja abba ez fáj.nem hagyta abba,szinte,olyan mintha megsem hallotta,volna csak csinálta tovább,én meghúzockodtam.ő meg súgta a fülembe,hogy nagyon jó vagy,szeretlek,semmi baj stb.de nekem tényleg nagyon fájt.mondtam neki,hgy fejezd be,mer ez már tényleg nem esik jól.tényleg borzalmas volt,nem tudom szavakban önteni.utna egy kcsit sirtam is mer amit átéltem nem volt jó.nekem ez volt az első.de az elején figyelt is.utána még ő volt megsértődve,hogy elutasítottam.nem tudom mit tegyek már 4 napja nem beszélünk.nagyon kiadtam.. tényleg nagyon szeretem.
de most egy kicsit félek is a szextől,mivan ha újra megtörténne? ti mit tennétek? szakítanátok??
Van egy olyan érzésem, hogy a srác azt hitte, hogy csak a szokásos fájdalom ami ezzel jár és azt hitte, hogy ha folytatja talán jobb lesz. Komolyan el tudom képzelni, mert manapság amilyen videók terjengenek a neten...
Elég nagy ostobaságra vall. No meg tapintatlanságra mert akkor is tolta neki amikor neked komolyan fájt.
Nézd, ha nem akarod megszakítani vele a kapcsolatot mert amúgy szereted, ezt az esetet meg kell vele beszélned. Mindenképpen.
Meg kell vele tárgyalnod, hogy legközelebb úgy kell csinálnia, ahogy neked tetszik.
Emiatt pedig ne legyen benned félelem. Sokaknak fáj az első alkalom. A pasid enyén szólva hülye volt, talán ha adsz még egy esélyt a dolognak, a második már jobb lesz.
21F
sztem beszéljétek meg.
nyilván ha már benne volt a dologban, meg tényleg anyira fel voltatok izgulva, azért neki sem lett volna könnyű leállni...persze ez még nem jogosítja fel, de lehet h ő nem úgy élte meg h neked nagyonrosz, mert épp nem volt olyan az ítélőképessége, ezért mondom h beszéljétek meg..
Dehogynem erőszak volt.Te nem akartad, de mégis folytatta..
Sajnálom ezt az egészet...Én biztosan szakítanék vele..:/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!