Mit csináljak? Ti mit tennétek?
Barátommal lefeküdtem. 18 éves vagyok és lány.egyszerűen nem tudom,hogy mit tegyek.szombaton átjött és nagyon beindult.én is nagyon akartam a szexet,nagyon jól felizgatott,jól is csinálta figyelt is,de egy ideig.
pár perc eltelt és mondtam neki tök normálisan,hogy hagyja abba ez fáj.nem hagyta abba,szinte,olyan mintha megsem hallotta,volna csak csinálta tovább,én meghúzockodtam.ő meg súgta a fülembe,hogy nagyon jó vagy,szeretlek,semmi baj stb.de nekem tényleg nagyon fájt.mondtam neki,hgy fejezd be,mer ez már tényleg nem esik jól.tényleg borzalmas volt,nem tudom szavakban önteni.utna egy kcsit sirtam is mer amit átéltem nem volt jó.nekem ez volt az első.de az elején figyelt is.utána még ő volt megsértődve,hogy elutasítottam.nem tudom mit tegyek már 4 napja nem beszélünk.nagyon kiadtam.. tényleg nagyon szeretem.
de most egy kicsit félek is a szextől,mivan ha újra megtörténne? ti mit tennétek? szakítanátok??
Hát szerintem vele te már nem akarsz többet lefeküdni.
Amúgy bár fájdalmas az első együttlét,azért a nőnek nem kötelező eltűrni a fájdalmat.
Sajnos nem tudom átérezni a fájdalmad,mert nekem a 8 év alatt és több férfipartnernyi tapasztalatom alatt sem okoztak még fájdalmat.Szóval nem tudom hogy ez most tényleg a durvaság,vagy a szüzesség miatt volt-e nálad.Az biztos,hogy a lelki állapotod is rátett még 1 lapáttal a fájdalomra,mert gondolom miután nem akarta abbahagyni,te már nem tudtál másra sem gondolni,csak a fájdalomra,hisz ezt érezted.Sz*r lehetett...
Én a helyedben nem is beszélnék már vele többet eztán sem.Megszakítanék vele minden kapcsolatot.
Szeretni biztos nem szeret téged....
Más.
A helyedben ha legközelebb ismerkedsz majd valakivel,azt jobb ha tényleg megismered,és megbizonyosodsz arról,hogy szeret és tisztel téged és a tested is.
Egy igazi férfi tudja mit hogy csináljon egy nőn,hogy az fájdalom mentes legyen,és élvezetes.
(ezt csak azért írom,mert nekem az első alkalom sem fájt).
23n
Ez eléggé úgy hangzik, mintha a srácot csak a szex érdekelte volna, és Te már kevésbé.
Mikor én először lefeküdtem a barátommal (1 évnyi járás után 17,5 évesen), akkor Ő végig figyelt rám, mikor az első mozdulatnál látta az arcomon, hogy fáj, egyből abbahagyta és mondta, hogy megpróbálhatjuk máskor- pedig előtte már 2 éve nem volt nővel, és ugye velem is már 1 éve együtt volt, biztos, hogy baromira vágyott már a szexre. Ha a srác igazán szeret, akkor nem okoz Neked fájdalmat és abbahagyja...
Ezek után én nagyon kételkednék benne, hogy mit is érez irántam, és van e értelme folytatni a kapcsolatot.
Én leülnék vele megbeszélni, hogy mennyire fájt, megkérdezném, hogy miért nem érdekelte, miért nem hagyta abba. Ha újból téged hibáztatna, akkor azonnal repülne, ha bocsánatot kérne, akkor pedig megmondanám, hogy akkor pár hónapig most hanyagoljuk a témát, aztán mikor érzem rajta, hogy tényleg szeret és tényleg vigyázna rám, akkor próbálkoznék újra (de tényleg hónapokkal később). Ha megismétlődne az eset, akkor szintén repülne.
21/L
Amíg félsz a szextől,addig ne szexelj.
Ilyen egyszerű.
Vannak praktikák,tágítás,maszturbáció,orális szex,izgatás,amivel lehet segíteni a problémádon.Azért szomorú,hogy 18 évesen nem vagy tisztába ezekkel a felnőtt dolgokkal,mégis lefeküdtél a barátoddal.Az mégszomorúbb,hogy ő se ismeri ezeket a dolgokat,csak jól megb*szott.
nem félek/féltem a szextől mer akartam.
ha meg újra szexelnék eszembe jutna a fájdalom és elbizonytaalanodnék,ettől félek:S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!