Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Budapesten vannak még 20...

Budapesten vannak még 20 feletti szűz lányok?

Figyelt kérdés

Miért maradtatok szüzek, a nagy Ő-re tartogatjátok ezt a kincset vagy csak egyszerűen így alakult? Ha lehetséges írjatok lakhelyet, kort és hogy szüzek vagytok-e?

23/SZF

2011. dec. 18. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Esetleg bárhol az országban szűz lány ismerkedne? Csak olyan lány írjon, aki komoly kapcsolatot szeretne, és akinek legalább érettségije van. Köszönöm! 32/F
2011. dec. 19. 12:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Szüz nem érdekel, 20-30 közötti bevállalós csajok irjanak, egyéjszakás kalandra.

35/F

Jé nem is tudtam, hogy itt is van társkeresö.....

2011. dec. 19. 13:02
 13/22 anonim válasza:
Nem is értem, minek tesz fel valaki ilyen kérdést. Annyira átlátszó. elég undorító és szánalmas. Szerintem ez annyira MAGÁNÜGY... miért tartozna ez vadidegenekre? pf
2011. dec. 19. 14:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Annyira röhejes hogy önbizalomhiányos f#szkalapok itt keresnek olyan csajt aki naiv kis szüzike még, akit majd kényük-kedvükre irányíthatnak majd....

LÚÚÚÚÚÚZEREK!

2011. dec. 19. 16:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Van, én is az vagyok. Nem vagyok se csúnya, se válogatós, stb... Egyszerűen így alakult; részben azért, mert elég félénk vagyok és emiatt nehezen ismerkedem, részben pedig azért, mert olyannal szeretném majd elveszíteni, akit tényleg szeretek.

22/L

2011. dec. 19. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Én ezt részemről visszautasítom, mert nem hiszem, hogy önbizalomhiányos f#szkalap lennék... És... nem naiv kislányt keresek, hanem csak szimplán egy normális lányt! Senkit nem akarok kényemre-kedvemre irányítani, csak éppen egy rendes társat szeretnék találni, aki k*rva! Mint a nagy többség...
2011. dec. 19. 17:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Bocs! Helyesen ez a válaszom! (Csak már ideges voltam, hogy milyen rosszindulatúak egyesek) Én ezt részemről visszautasítom, mert nem hiszem, hogy önbizalomhiányos f#szkalap lennék... És... nem naiv kislányt keresek, hanem csak szimplán egy normális lányt! Senkit nem akarok kényemre-kedvemre irányítani, csak éppen egy rendes társat szeretnék találni, aki NEM k*rva! Mint a nagy többség...
2011. dec. 19. 17:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Tök felesleges ilyen balf@szok kommentjét figyelembe venni. Sok szerencsétlen él a világon, nem felehetsz meg mindenkinek. És nem is szükséges.
2011. dec. 21. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:

TE vagy a szerencsétlen! Olvasd már el a kérdésedet te gyökér! Ha normálisan gondolkodnál, akkor magadat egy aberrált k0csögnek kellene tartanod!

Ráadásul SZF="szüzike fiúcska vagyok"? Hahaha. Boldog p1namentes életet!

2011. dec. 22. 02:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Nos könnyű a így az ismeretlenből másokat elítélni, de nem kellene anélkül ezt tenni, hogy nem ismerjük az illető múltját sem a terveit a jövőre nézve. Nekem azért alakúlt így, mert papnak tanultam, méghozzá római katolikus papnak. Tisztasági fogadalmat tettem és hűen tartottam magam eskümhöz és vallásomhoz. Sajnos nagyot csalatkoztam vallásomban az elmúlt időszakban és rájöttem az ember nem attól jó ember, hogy nem szexel és nem is attól, hogy a betokosúlt vallási hozzáállást gyakorolja mindennapjaiban. Sokat kellett változnom, de ma már tudom nem nekem való ez a szexmentes életmód, sem a papság. Változni szeretnék, de nem sokan segítenek ebben és sajnos egy tanuló volt papnak igaz barátai sincsenek. Szóval lehet ítélkezni, rossz úton kezdtem el az életemet de változtatni szeretnék.
2011. dec. 22. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!