Ez azért van mert még éretlen vagyok a szexhez?
17 éves fiú vagyok, eddig se barátnőm, se szex se semmi nem volt.
És ez miatt kezdem kicsit sz@rul érezni magam.
Amint elkezd valaki közeledni felém, rögtön elutasítóan viselkedek,nekem pedig nincs bátorságom, hogy olyan lányknál kezdeményezzek akik igazán tetszenek.
Eddig 6 olyan alkalmat/csajt "szalaszotam" el -igen összeszámoltam:D- akik nyíltan felkínálták magukat, hogy dugjam meg őket és valamennyire helyesek is voltak + elég sokat akikért meg is kellet volna dolgoznom, de egyszerűen nem éltem a lehetőséggel. Most meg arra verem a faxom,hogy mi lett volna ha...szánalmas...
Ebből kinő az ember idővel?? Egyszerűen nem értem magam.
Valami tanács, hogy hogyan lehetne ezen a lányok iránti félelmen vagy gáton túltenni magamat?
Veletek is volt ez így fiatalabb korotokban?
Ennél már csak mélyebbre sűlyedhetsz. Hidd el, ugyan ez volt velem is, csak én erre nem 17, hanem 21 évesen jöttem rá. Kezdj el nyitni a lányok felé! Ki előtt tudsz beégni? Nem pláne ha még ők keresnek téged? Hidd el, ha most nem lépsz, akkor még hosszú-hosszú évekig ezen rágódsz majd, és egy ideig nem lesz csajod.
22/F
és neked mi volt az elős lépésed,amit megtettél?
(am köszi a választ, segített :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!