Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez azért van mert még éretlen...

Ez azért van mert még éretlen vagyok a szexhez?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, eddig se barátnőm, se szex se semmi nem volt.

És ez miatt kezdem kicsit sz@rul érezni magam.

Amint elkezd valaki közeledni felém, rögtön elutasítóan viselkedek,nekem pedig nincs bátorságom, hogy olyan lányknál kezdeményezzek akik igazán tetszenek.

Eddig 6 olyan alkalmat/csajt "szalaszotam" el -igen összeszámoltam:D- akik nyíltan felkínálták magukat, hogy dugjam meg őket és valamennyire helyesek is voltak + elég sokat akikért meg is kellet volna dolgoznom, de egyszerűen nem éltem a lehetőséggel. Most meg arra verem a faxom,hogy mi lett volna ha...szánalmas...

Ebből kinő az ember idővel?? Egyszerűen nem értem magam.

Valami tanács, hogy hogyan lehetne ezen a lányok iránti félelmen vagy gáton túltenni magamat?

Veletek is volt ez így fiatalabb korotokban?

2011. dec. 18. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennél már csak mélyebbre sűlyedhetsz. Hidd el, ugyan ez volt velem is, csak én erre nem 17, hanem 21 évesen jöttem rá. Kezdj el nyitni a lányok felé! Ki előtt tudsz beégni? Nem pláne ha még ők keresnek téged? Hidd el, ha most nem lépsz, akkor még hosszú-hosszú évekig ezen rágódsz majd, és egy ideig nem lesz csajod.

22/F

2011. dec. 18. 15:49
 2/6 A kérdező kommentje:

és neked mi volt az elős lépésed,amit megtettél?

(am köszi a választ, segített :D )

2011. dec. 18. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Használd ki az alkalmakat, az olyan lányokat akik felkínálják magukat, másra nem nagyon lehet használni!
2011. dec. 18. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát az én esetem más, én 21 éves koromra teljesen antiszociális lettem. Sok mindenen kellet változtatni, de ami talán a legfontosabb: elmentem kúrvázni, ez törte meg a jeget és ez adta a legnagyobb lökést az életem teljes megváltoztatásában. Azóta: 5 hónapja van barátnőm és azóta nem is voltam éjszakai pillangózni :)
2011. dec. 18. 16:41
 5/6 vagged válasza:
Igen Pontosan azért írsz ki ide kérdést.
2011. dec. 18. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Használd ki a lehetőségeket ! Azért ne olyan lányokat válassz, akit minden kulcs nyit, de ha egyszer elkezded ... szóval csak a kezdet nehéz :)
2011. dec. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!