Milyen pózt ajánlotok az első szexhez? 17/L*. *
Lovagló. Te irányítasz. Ha fáj, nem told beljebb, ha nem akkor mehet. Beállíthatod a szöget is.
Hajrá! (megszakítás nem védekezés!, első alkalomnál is ugyanúgy teherbe eshetsz!, védekezettek- úgysincs 100%-os fog. gátlás., szex előtt még beszéljétek meg, hogy mi lesz, ha mindezek ellenére terhes maradsz!)
Én misszionáriusba vesztettem el nemrég és a barátom nagyon vigyázott rám, csodálatos volt.
L/16
Farkas pózt
Olyan mint a kutyapóz csak vonyitasz hozzá:D
Jaj,én emlékszem mennyire féltem az elsőtől:)
Most már azt tudom mondani,hogy szerintem a szex is olyan mint a csók; tanulható ugyan,de születni kell rá:D
A lényeg,hogy ne görcsölj. Akár ihattok is előtte,úgy kicsit lazább leszel,egy kis vörösbor beindít:)Jönni fog magától,ne félj:)
lovaglóban feszül a combod és vele más is ha érted és először még a szöget sem fogod eltalálni, tuti bukó! ezt a pózt csak a szüzek javasolják szintén szüzeknek. vak vezet világtalant ezen az oldalon!
egyértelmű hogy misszionáriusban kell kezdeni, később lehet próbálkozni mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!