Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Túl szűk vagyok? Mi lehet a gond?

Túl szűk vagyok? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A barátom próbált ujjazni (én ha önkielégítek, nem szoktam magamat), de egy ujja se ment fel, ha meg erősebben próbálta nyomni, nagyon kellemetlen volt... Ha egy ujja se ment fel, akkor hogy tudunk majd lefeküdni egymással?:S én teljesen tapasztalatlan vagyok, ő neki van tapasztalata, de most megijedtem...:( 18/L
2011. dec. 18. 10:11
 1/5 anonim válasza:
nem görcsölsz rá túlzottan? kicsit engedd el magad, hátha úgy jobban megy. és nagyon-nagyon izgasson fel a fiú, hogy jó nedves legyél.
2011. dec. 18. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem lazulsz el, és nem próbálod élvezni a pillanat okozta örömet akkor mit vársz kicsi virágszál?:)
2011. dec. 18. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Felizgatott rendesen, nedves voltam nagyon, amikor előtte nyalogatott, simogatott, azt nagyon élveztem, csak ez a része nem ment a dolgoknak.
2011. dec. 18. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Vaginizmusnak nevezett görcsös reakció. Ne azonnal akarjatok mindent, be fog oda férni, aminek be kell, csak el kell lazulnod. Pár alaklom és menni fog.
2011. dec. 18. 11:28
 5/5 anonim válasza:

én is ugyanígy vagyok ezzel!!

szoktam önkielégíteni,de csak a csiklóorgazmus volt eddig meg,magamnak nem nyúlok be.

a barátom akármikor csinálja mindig fáj...

én meg utána elég rosszul vagyok,mert előtte nekem senki se csinálta még és rossz hogy nem megy simán...próbálok ellazulni,de úgy is fáj.mindig azt mondja hogy legközelebb már nem fog fájni.pedig de:/

azt mondta, hogy majd megpróbálja a nyelvével mert az lehet, hogy kellemesebb..szerintem ti is próbáljátok meg.!:)

2012. ápr. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!