Tudom, hogy hülye kérdés, de nincs kitől megkérdeznem. Szűz vagyok még, de egy fiúval elkezdtünk közeledni egymás felé és egy elég furcsa dolgot csinált, ami nem tudom mi akart lenni? (normális válaszokat kérek! )
Figyelt kérdés
Smároltunk, megfogta a fenekemet aztán hirtelen az egyik ujját elkezdte a fenekembe dugdosni. Nem mélyen, csak így éppen, hogy. A pontos korát nem tudom, de kb. olyan 19-20 körül lehet. Nagyon nem vagyok benne a témában, hogy miket szoktak csinálni az emberek... KÉRLEK SEGÍTSEK!!!2011. dec. 17. 19:29
21/23 Kistál_és_a_bor válasza:
Háát #20, remélem felnősz, mire gyerekeid leszek!
22/23 Kistál_és_a_bor válasza:
Szia!
Kérlek, írd meg így, ennyi év után, hogy tényleg mi volt ez pontosan..!
Nem értettük kristálytisztán...
És mennyi idős voltál akkor?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!