Tudom, hogy hülye kérdés, de nincs kitől megkérdeznem. Szűz vagyok még, de egy fiúval elkezdtünk közeledni egymás felé és egy elég furcsa dolgot csinált, ami nem tudom mi akart lenni? (normális válaszokat kérek! )
Szereti a csokis kekszet
Kihasználás..:D
Teljesen komolyan veszem amit irtál.Bár elég fura sztori :)
"megfogta a fenekemet aztán hirtelen az egyik ujját elkezdte a fenekembe dugdosni" Ez a rész kicsit zavaros
Meztelen voltál ? Vagy benyult a bugyidba ? Vagy ruhán keresztül ?
Ha full tapasztalatlan meg ügyetlen, és a bugyidban kotorászott, lehet hogy csak eltévesztette a lyukat.
Egyébként meg kicsit perverz, akk hagyd a fenébe.
Szivesen segitek! Tudod, megszokott dolog a ferfi-no kapcsolatok alakulasat kulonbozo szintekre felosztani.
A fiuval eljutottak az ismerkedes/parkapcsolat elso szintjere: ez az a szint, amikor csokolozas kozben a fiu bedugja az ujjat a lany fenekebe.
A kovetkezo szint az oralis szex, amikor a szatokkal/nyelvetekkel izgatjatok egymas nemi szervet.
A harmadik szint: a vaginalis kozosules, a negyedik pedig az analis szex.
Ezutan mar csak egy szint van, a legutolso: amikor bemutatkoztok egymasnak, randizgattok, beszelgettek, ismerkedtek, elaruljatok, hogy hany evesek vagytok, miket szerettek csinalni, mik a hobbijaitok, vagyaitok, almaitok, celjaitok, milyen emberek vagytok... szoval megismeritek egymast, kozelebb kerultok a masikhoz.
Allitolag vannak, akik szerint az egesz folyamat forditva van, de nekik ne higgy... forditva nagyon perverznek es betegesnek tunik a dolog!
Jaaaj akkor ez tudom ki. A Feri LOL! ő szokta mindig ezt csinálni, hogy smárolás közben, beledugja az ujját a lányok seggébe. Együtt járunk egyetemre. Ő urológus lesz. Mondta, hogy így próbál gyakorlatot szerezni, hogy mikor lediplomázik már legyen gyakorlata.
Akkor biztos rólad beszélt, ma msnen, hogy ehmmm... szóval ja.
Tevedes....en voltam!! Bevallom hogy igen en voltam..az tortent hogy szalka ment az ujjamba a minap es meg gyült es begennyesedett szerettem volna takargatni es akkor gondoltam hogy bedugom a popsiba mert ott jo meleg van es akkor majd kifakad a genny es a szalka is kijohet...igen igy alakult es azert tettem ezt az ujjammmal...bocsika,
Ha nem hized akkor a kovetkezo talakozasunkkor ra kerdezhetsz hogy te gazember ott irkalsz rollam a gyakori kerdesekben..?
Na nem kell aggodni azert semmi gond nincsen csak egy teoriat irtam fel es nem en voltam az aki nyulkalt hanem en voltam aki leirta szoval semmi gond ez csak egy otlet volt hatah ezert nyulkalt a fiu..bar eleg morbid..
olyanok vagytok...... !!!!!
szerintem csak eltévedt.
A szádat megtalálta, vagy a hajadat nyalogatta hátulról?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!