Milyen következményei lehetnek annak, hogy a mai lányok 13-14 évesen vesztik el a szüzességüket? Nem veszik észre, hogy mekkora hülyeséget csinálnak?
21.27...
azt hogy mennyire vagyok gyerek ne te döntsd el mert nem ismersz;) mellesleg meg félreértettél mert nem azt mondtam h mindenki szerencsétlen aki 18 évesen szűz... nekem csak azokkal van bajom, akik sápítoznak h jajj a 13-14 évesek, aztán 1 óra mulva meg már a barátnőjüknek panaszolják h "jajj, olyan izé hogy még szűz vagyok, nem merem elveszíteni, félek, blablabla..." mert ilyet már tapasztaltam. Mellesleg nem azért vesztettem el, mert túl akartam esni rajta, hanem egyszerűen csak így esett jól. A szüleimre meg egy rossz szavad nem lehet, mert a legjobb szülök a világon, és sikeresen felfogták azt amit nagyon sokan nem: attól hogy megtiltják még meg teszem ha úgy látom jónak. Akkor meg sztem már inkább egy olyan szülő-gyerek kapcsolat, ahol mindent meg tudunk beszélni.
Amúgy meg kettőnk közül sztem te vagy az éretlenebb, mert még mindíg azon rágódsz h "fúúú de gáz ha valaki ilyen korán"... mondcsak miért baj az neked? Ha te ilyen fasza kislány vagy akkor tartogasd házzasságig ha neked megéri, ez sztem a te dolgod és engem pl rohadtul nem érdekel, de nem tudom miért kell leszólni azokat, akik elöbb kezdik élvezni az élet szépségeit:) merthogy a szex egy olyan dolog amit az ember jó esetben élvez és örömmel csinál, legyen akár 14 akár 24 és ha tisztában van a védekezéssel, és szerelemből teszik (és ahoz nem kell 1-2 é elég pár hónap is) akkor senkinek nincs joga elítélni őket a koruk miatt. Mindenki foglalkozhatna inkább a saját szüzességével ahelyett h másokat leszól.
18/L
Kedves 08:37-es 18/L!
Te irtózatosan hülye vagy, engedd meg, hogy kifejtsem miért is:
"azt hogy mennyire vagyok gyerek ne te döntsd el mert nem ismersz;)" -> Kedves, ez egy nyilvános közösségi oldal, ugye? Szerinted mi alapján ítéljenek meg az emberek, ha nem az éppen itt írt válaszaid alapján? Esetleg mellékelsz nekünk egy önéletrajzot, képekkel, és egy, az életedről szóló könyvvel, hogy EGYÁLTALÁN VÉLEMÉNYT MONDHASSUNK RÓLAD?
Te, milyen jogon szólod meg ilyen alapon a 18-19 éveseket, akik még szüzek, ha nem ismered őket? (mellesleg, akkora barom vagy, hogy nem emlékszel mit írtál egy régebbi válaszodban: "sokkal boldogabb vagyok mint a sok szerencsétlenség akik itt irogatnak h "jajj 18-19 évesen még szűz vagyok és nem merem elveszteni mit csináljak"" -> "nekem csak azokkal van bajom, akik sápítoznak h jajj a 13-14 évesek, aztán 1 óra mulva meg már a barátnőjüknek panaszolják h "jajj, olyan izé hogy még szűz vagyok, nem merem elveszíteni, félek, blablabla...""). Továbbá, azt se mondd már meg, hogy kit kinek van joga elítélni jó?
Nézzük a szülőket: Tudod, nem ők a legjobb szülők a világon, mert: tudod, egy jó szülőnek, nincs szüksége holmi tiltásokra, mivel megtudja normálisan beszélni a gyerekkel, hogy: "Pityuka ne dohányozz, mert káros a .... stb..., és Pityuka megérti, hogy nem szabad.), és persze ezek mellett farag a gyerekéből egy normális felnőtt embert.
Ennyit rólad....
Tudod, nem hiába van a társadalom nagy részének gondja, azokkal az úgymond plázacicákkal akik, már 13-14 évesen elvesztik a szüzességüket. Ugye a kis csajszi 14 évesen megdugatja magát, aztán jön ide sírni, hogy nem jön meg a menszesz, lehet terhes lett, nem állt fel a barátja farka, stb... Konkrét példákat tudok felhozni, és nem is kell messzire mennünk (ez az oldal). NEM, az a probléma, hogy konzervatív köcsögök vagyunk, hanem ez, hogy agyilag nincsenek készen a dologra. ÓÓÓÓ, te ellenpélda vagy, tudom. Üdv a szerencsés 5%-ban.... (magyarul egyáltalán nem, helytelen az általánosítás, azok szerint, akik ellenzik ezt.). Bár írtad, hogy te "full" készen voltál a szexre, de nem lennék meglepődve, ha akadtak problémák amit most "erkölcsösen" letagadsz... (mellesleg az is megfontolandó, hogy tényleg tisztában voltál a dolgokkal, vagy csak TE hitted azt, hogy tisztában vagy velük?). Az általad említett úgymond: "prűd erkölcsrendészek", ellentétével az a probléma általánosságban, hogy nem egyszer látok olyan, hogy két anya dumál a pláza előtt, és leszarják a kölküket, aztán csodálkoznak, ha eltűnik, beleesik az atomreaktorba, rakétasilóba. (és ezek általában mind "normális felfogású" szülőknek minősülnek --> történetesen az a két nőt ismertem, onnan tudom, hogy ők pl. idetartoznak.)
egyetértek.
amúgy előző előtti válaszoló kiscsaj, látszik, hogy figyelmetlenül olvasol, csak böfögöd felfele a hülyeségedett sértődöttségedben.
24éves Srác vagyok aki már rég nem szűz. Nem pedig lány aki féltékeny rád, mert te már beqrvultál fiatalon.
18/L barátnője vok. Ez az én regem, csask kölcsön adtam neki amíg elutaztam... hátúgylátszik lehet nem kellett vna.:) mindazonáltal az én történetem elég hasonló, csak meg tudom személyeskedés nélkül fogalmazni, tehát: Én is 14 voltam amikor elvesztettem és nem bequrvulásról volt szó, hanem szerelemről és normális párkapcsolatról. Elítélhettek nyugodtan, mondhatjátok h gyerekes vok, nem érdekel. Én nem bántam meg, nem b*sztam el az életem. Nem lettem se terhes, se beteg, se erkölcsileg kiégett kis qrva. Teljesen normális vagyok, boldog párkapcsolatban élek, és nem történtek olyan élmények az életemben, amiket szégyellnem vagy tagadnom kéne. Elég szánalmasnak tartom h valakit az alapján hülyéznek le hogy hány évesen veszíti el, mintha ehhez bárkinek is bármi köze lenne. És nem arról van szó, hogy én a szerencsés 5% vagyok. Inkább az a szerencsétlen 5% aki elrontja...de ahoz nem kell 13-14 évesnek lenni hogy rossz szexuális tapasztalat érjen, lehet 16, 19 de akár 20 is, ha nem úgy sül el az első ahogy kéne.És ez szerintem nem azon múlik, hogy mennyi ideig vársz. Van aki érettnek érzi magát hozzá már 14 évesen, van aki csak 18... ez egyénfüggő, na meg persze nevelés. Én anyukámmal élek mert a szüleim elváltak. Anyuval már kicsi korom óta mindent megbeszélek, és ez így van a mai napig. Tudott a barátomról, arról is amikor először pettingeltünk, arról is hogy le szeretnék vele feküdni, itthon volt amikor először ittaludt a srác. Fel lettem világosítva, tisztában voltam mindennel. Anyu tudta, hogy ha eltilt akkor méginkább megteszem, és így sokkal jobb volt. Nem bántam meg semmit. Volt egy pár barátom, szexuális kapcsolatom is. Sokan a külsőm miatt ócska kis r*bancnak, plázacicának tartanak. Azt mondják qrva vok, meg h fél pest meghúzott... na persze. Ők is olyanok, mint itt nagyon sokan hogy 1-2 információmorzsából alakítanak ki egy képet. A barátnőm egyáltalán nem gyerekes, egyszerűen csak felidegesíti ha igazságtalanul ítélik el. Ne haragudjatok rá ha esetleg valakit megbántott, nem volt szándékos.
Szánalmasnak tartom azokat akik elég nagy embernek érzik magukat h mások felett ítélkezzenek. Csak érdekelne, hogy hogy jönnek ehez? Azt hiszik h azért mert később vesztették el bármiben is jobbak és már elítélhetnek másokat?
az igazi 18/L
Skizoklón?
Vagy inkább Paris Hiltonék
Már bocsánat,nem akarok senkibe sem belekötni de...
Mindenki mondja hova süllyedt ez a világ ?!?
Én mindig azt hallottam általános iskolába hogy régebben már 12-15 éves lányok már rég férjhez mentek,és gyerekük volt.Most meg mekkora "ribanc" vki ha már lefekszik egy fiúval.
Az is zavar,hogy van egy 13 éves csajszi lefekszik a barátjával és ebből az a vélemény,hogy mire 18 lessz mindenkivel megb***atja magát.Pedig ez nem így van.
Én 14 évesen vesztettem el a barátommal aki 4 hónapot várt rám hogy összejöjjek vele,mikor 6 hónaposa lettünk lefeküdtem vele.Nagyon jó volt figyelt rám stb,.
nem bántam meg! Most 17 vagyok és eddig volt 6-7 barátom és csak 2-vel feküdtem le. És rám is ezt mondták hogy mindenkivel lefekszek majd....
hát boccs... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!