Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki, hogy 18 év körüli szűz...

Ciki, hogy 18 év körüli szűz lánnyal ismerkedne egy komoly, határozott, normális felfogású 32 éves fiú?

Figyelt kérdés
Én egy csendes, visszahúzódó lányt szeretnék, akinek még nem volt komolyabb kapcsolata, tehát még szűz. Amikor ismerkedni próbálok, pl. azok a lányok akik NEM szűzek, azt mondják, hogy "úgysem találsz ilyet, én nem vagyok elég jó neked?!" Amúgy én tényleg komoly kapcsolatot szeretnék, nem egy bulizós, nagyszájú, beképzelt lányt! Szerintetek tényleg nincs esélyem?
2011. dec. 16. 20:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ismeretlenül ítélkezni nem tisztességes mások felett! A vélemény-nyilvánításnak is van azért egy bizonyos határa! Köszönöm szépen, de én a sértő megjegyzésekből nem kérek, ugyanis ennek az oldalnak az a célja, hogy kérdések és hasznos válaszok kerüljenek fel, nem pedig az, hogy névtelenségbe burkolódzva másokat megbántsunk! De akinek ez örömet okoz, annak csak hajrá! Én pedig, azt tartom szánalmasnak! Számoljon el a lelkiismeretével mindenki, aki ennyire tisztességtelen!!!
2011. dec. 17. 11:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha bármelyik válasz megbántott volna, az azt jelenti, hogy rátapintott a lényegre, tehát hasznos volt.
2011. dec. 19. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!