Egy átlagos gimis kb mikor vesziti el a züzességét?
Figyelt kérdés
Én már egy év mulva töltöm a 18-at és még szüz vagyok.....normális?2011. dec. 14. 18:33
11/18 anonim válasza:
tök mindegy hogy fiú vagy lány teljesen normális
12/18 anonim válasza:
normális hát egy átlagos gimis aki nem teszi szét a lábát az első "pasijának" az 17-18-19-20-21 évesen veszíti el
én 19 évesen veszítettem el,de akkor kezdtem a fősulit,már nem voltam gimis,szóval ne aggódj,megtehettem volna hogy hamarabb de nem akartam egyik barátommal sem :D
13/18 anonim válasza:
lányok 9.ben szokták elveszíteni a srácok meg 10.ben bár ez egyénfüggő
14/18 anonim válasza:
Figyelj! Ne akarj hasonlítani a sok kis ribire, akik 15-16 évesen elveszítik! Fogalmuk nincs a dolgokról!
18 éves srác vagyok, barátnőm 19 éves és még szüzek vagyunk...szeretnénk majd a dolgot meg minden, de hidd el nekem, hogy jobban jársz ha az igazival történik meg és ne parázz h talán kicsúszol az időből
15/18 anonim válasza:
"Egy átlagos gimis kb mikor vesziti el a züzességét?2
Leginkabb az egyetem alatt. ;)
18/18 anonim válasza:
Egy gimnáziumban : Normálisak ahogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!