Mit lehet gondolni az olyan lányrol aki 12 évesen nem szuz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 16:40
21/27 A kérdező kommentje:
18F a barátnomrol van szo
2011. dec. 21. 21:32
22/27 anonim válasza:
hát szép kis barátnőd van,és ha nem megerőszakolták akkor nagyon hallgatnék ,a homlokán nem írja ,csak függ hogy ,,viselkedik,, és,hogy milyen cuccokban jár,már ha nem akarja ,hogy annak nézzék ami
23/27 anonim válasza:
Azt, hogy" a rohadt életbe, miért nem én voltam a szerencsés" :) Amúgy mindig van egy két korábban érő kislány, aki élvezi, hogy heccelheti a nagyobb fiúkat, osztálytársakat. Nekem is volt ilyen, nem is volt cigány, de nem mertem bevállalni, én is elsőáldozó lettem volna...Ma már bánom:)
24/27 anonim válasza:
Sajnálom a lányt, mert érzelmileg nem lehetett felkészülve (és értelmileg sem). Nagyon korán ki fog égni. Tudjuk ezután mi fog következni. Ja, és a szülei mit csináltak 12 évig amíg beszélgetni és nevelgetni kellett volna???
25/27 Zack válasza:
Számomra ez nem elég indok, hogy elítéljek valakit. Számítanak a körülmények is...
26/27 anonim válasza:
És Te mikor kezdted el verni a farkad? Mert szerintem sokan vannak pasik a 12-esek klubjában :)
A csajok se jelelmzően szex közben vesztik el 12 évesen a szüzességüket, hanem a barátnőjükkel együtt és ennek még a lesbiséghez sincs sok köze, egyszerűen csak cikinek érzik ha majd pár év múlva a barátjukkal kéne ezzel foglalkozni.
Örülj neki hogy ilyen barátnőd van és ne mással törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!