Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az ciki ja valaki 18 évesen szűz?

Az ciki ja valaki 18 évesen szűz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez a beszéd 17 éves lány--örülök h vannak még ilyen lányok akik nem gondolják cikinek a szűzeséget...
2011. dec. 14. 02:27
 12/16 anonim ***** válasza:
dehogy az, én jobban örülnék egy olyan lánynak aki a házasságig vár a szexel 19/F
2011. dec. 14. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
mondjuk kicsit rosszabb olyannal lefeküdni, aki még senkivel nem volt,mert nem igazán tudja mit hogy kéne csinálnia,de idővel bele tanul,nem egy kellemetlen dolog, ugyhogy mindenki szívesen gyakolja..
2011. dec. 14. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm, 02:25 :))..
2011. dec. 14. 11:32
 15/16 Jokaieleg válasza:

18 éves lány vagyok, sok barátom volt, és szűz voltam egészen addig, míg nem találkoztam azzal a fiúval, akibe 100%-ig szerelmes vagyok, és nem erősködött, a szexxel.

Ne azon gondolkodj, hogy ciki-e, hanem találj olyat, akivel majd jó lesz elveszíteni. Ne akarj tőle megszabadulni! felesleges.!

Én azzal a fiúval vagyok, akivel elveszítettem, és nagyon nagy varázsa van, vele ágyba bújni, újra és újra!

SZERELEM: ez a nyitja a szüzesség elveszítésének.!:]

2011. dec. 14. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Az a ciki, hogy minden nap kb 30 ilyen kérdés kerül fel.

Majd ha 30 felett is az leszel, kicsit elgondolkozhatsz rajta, 40 felett meg már érezheted cikinek.

Egyébként meg én is az vagyok.

21/f

2011. dec. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!