Mikor ott vagyok a barátnőmmel, hogy lefekszek, akkor, hogy kérdezzem meg, hogy szeretné-e?
17f vagyok és a lány 16 éves.
Mindketten szüzek vagyunk.
Mikor odaérünk,hogy együtt vagyunk kettesben,és van nálam gumi is akkor,hogy kérdezzem meg,hogy el akarja-e veszíteni ?
Ilyenről még sose beszéltünk és félek,hogy megilyedne ha konkrétan rákérdeznék,hogy most akkor durr.
Vagy jobb lenne ha felizgatnám akkor szépen lassan közeledek és előveszem a gumit ?
"Meg ne kérdezd! Engem az első pasim megkérdezett, és elvette a kedvem az egésztől (pedig lehet, h hanem benne lettem volna). Így vártunk még kb. 2 hónapot és azután is ilyen varázstalan, "na végre" jellege volt. "
Jaj, enszerintem is!
Egyre fokozodo petting, es kesobb mar adja magát. Azt sem beszélitek meg elsore, hogy megpuszilod a hasat, nem? Hanem az jon magatol.:) Mindig egy kis lepessel elorebb.
Kerdes nelkul!:)
"Vagy jobb lenne ha felizgatnám akkor szépen lassan közeledek és előveszem a gumit ?"
Lehet, hogy elobb petting kozben kene megszoknotok, hogy viseled a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!