Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz az ha egy 13...

Gárfild kérdése:

Szerintetek gáz az ha egy 13 éves jár egy 16 éves fiúval és a fiú már le akar vele feküdni? A lány meg szégyelli magát! IgAz válaszokat kérnék!

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen az az Igaz válasz???

13 évesen még korai járogatni,sőt 14-15 évesen is korai,még a 16-17 évesek között is vannak akik éretlenek ehhez

felesleges és korai,az megy hogy felmerül a szex egyszerűen szánalmas, a kislánynak még bőven nem ezzel kéne foglalkozni,nem csodálom,hogy szégyelli magát,de tök felesleges ide írogatni,úgyis megdugatod magad,mivel a mai tinitársadalom eszméletlenül,buta,felelőtlen,éretlen,önállótlan,és szánalmas,tisztelet a nagyon kevés kivételnek akik nem dugatják meg magukat 13-16 évesen gyerekként...

2011. dec. 11. 09:09
 12/17 A kérdező kommentje:
19:35 igazad van! =)
2011. dec. 11. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, örülök, hogy igazat adsz annak, aki támogat és nem is figyelsz arra, hogy a többség ellened szól, hát, mondjuk akkor hajrá, úgyis azt fogsz csinálni, amit akarsz, csak akkor ne kérj tanácsot....

09:09 ment a zöld, teljesen igazad van!

2011. dec. 11. 11:55
 14/17 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Megmondom, mi lesz, max. lepontozod.

HA odaadod magad a fiúnak, jól megdug (amit lehet, hogy nem is fogsz élvezni), aztán NAGY valószínűséggel lelécel. (Lehet, h a rendes arc kategóriába tartozik, és nem tenne így, de akkor valószínűleg azt is megérti, ha Te nem akarod.) Te kihasználva érzed majd magad, ez később pedig rányomja a bélyegét a viselkedésedre, a párkapcsolataidra (magyarán, bizalmatlan leszel és távolságtartó, és megfogan az agyacskádban, hogy a férfiak szemetek és csak dugni akarnak; vagy éppen ellenkezőleg, "majom-csajjá" válsz majd, esetleg Te használod ki később még a rendes pasikat is).

Ismerek nőket, akik korán vesztették el a szüzességüket, és sokáig, szerelemben kitartottak az első mellett, mert elég érettek voltak agyilag és érzelmileg is a testi kapcsolatra. Szóval gáznak nem gáz, mert szerintem nem az életkor a döntő, a top szempont, hanem az érettség, DE 13 évesen még akkor is KORAI, bárki bármilyen érettnek vallja magát.

Annak "örülök", hogy szégyelled magad, mert ez számomra azt jelenti, hogy Te még korainak érzed.

2011. dec. 11. 21:42
 15/17 anonim válasza:
19:35 vagyok, örülök ha segíthetttem:) Amúgy meg ne másr ahalgass szerintem csak magadra.. Te tudod mikor van itt az ideje.. bár én is korainak tartom:)
2011. dec. 12. 19:29
 16/17 A kérdező kommentje:
kösszi szépen mindenek télleg korai azért de kössz!
2011. dec. 13. 18:42
 17/17 anonim válasza:
100%

Egy 13 éves lány vagy fiú még akárhogy nézzük is csak gyerek. Ha az a 16 éves fiú nem látja be azt hogy a párja még nem érett a szexuális életre akkor úgy gondolom hogy a lány rossz ajtón kopogtat.

Szerintem nagy hiba lenne olyan idősen elveszíteni.

18/F

2011. dec. 25. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!