Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan lány/nő, akinek...

Van itt olyan lány/nő, akinek vannak striái, de pl. strandon nem szégyelli?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, de nagyon régóta vannak striák rajtam, régen nem csak halványak voltak, hanem rózsaszínes-lilás színük volt. Később eltűnt a színük, de kb. egy éve megint előjöttek a hasamon. A barátomat nem zavarja, de a nyáron nem voltam strandon, mert szégyellem. Szerintetek mit tegyek?

17/L

2009. dec. 16. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél?

Sokmindent nem tudsz.

Vagy hordj egyberészes fürdőrucit, vagy próbáld ki a méregdrága kezelések egyikét.El nem lehet tüntetni, de halványítani lehet.

Biztos híztál, és azért "jöttek elő" a striák már megint

2009. dec. 16. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem is van a combomon felül, oldalt.Már 11 éves korom óta kb :S Annyira szerintem nem vészes, én nem szégyellem, szinte minden csajnak van, vagy lesz, még a legcsinosabbaknak is. Az én barátomat se zavarja. Nyugodtan menj strandra vele.. használj krémeket és idővel világosabb lesz, meg szerintem a sporttól is.:)

15/L

2009. dec. 16. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

hmm. mit mondjak. sajnos volt egy korszakom, amikor iszonyat gyorsan, iszonyat sokat híztam. meg is látszik. persze azóta le is fogytam,de látszik.

eltüntetni nem tudom, akinek nem tetszik, nem nézi :)

a barátom úgy imád ahogy vagyok, nem azt számolgatja, hogy hány csík van a combomon :)

emiatt le nem mondanék egy jó kis balatoni pancsolásról :)))

2009. dec. 16. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok önteltnek tűnni, de azt hiszem elég jól nézek ki, meg szoktak nézni, meg ilyenek, de a combom nekem is tele van striákkal. Hogy őszinte legyek, sosem zavart. Igaz ezek fehér színűek, de szerintem inkább érdekesek, mint visszataszítóak. Szerintem fogadd el te is magad így! Ha jól nézel ki, mindegy hogy hány striád van, úgyis szép vagy.
2009. dec. 16. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van, majdnem mindenkinek, pasiknak is, nőknek is. Ezért már ne legyél lökött, élvezd a strandot. A hasadon ráadásul egybe fürdőruhával el is tudod takarni. Nekem a combomon van, na AZT hogy takarhatnám el?:D Szóval mondom, ne aggaszd magad ilyen lököttségekkel, ez senkit nem érdekel, főleg a német monokinis, 80 éves, 200kg-os nénik mellett:D
2009. dec. 16. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már, ne szégyelld! Nekem a hasam tele van hegekkel, egy öt centissel, meg sok kisebbel (műtétek...) :) Striáim mondjuk nem nagyon vannak, de ezek sem fognak soha elmúlni. Élvezd csak bátran a strandot, van barátod, aki elfogad így, a többi emberrel meg ne törődj! Tényleg, nézd meg a turistákat... :D Ha a német nénik bátran mutogatják a löttyedt cickóikat (bikinifelső nélkül, natürlich), nehogymár a csíkjaid miatt izgulj. :)
2009. dec. 16. 16:12
 7/8 anonim válasza:
Nekem is vannak striáim, és engem is zavarnak. De eltüntetni nem lehet. gyors nővéstöl, gyorsan megnyúlt a bőr, hirtelen, és azért van. Terheseknek is azért szokott lenni. Fogadd el hisz az már hozzád tartozik! De ha vki mégis tud vmit ezek ellen,akkor az irjoN!!☺
2009. dec. 16. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
11 08as vagyok. Azt meg le se írtam,hogy a lábszáraimon, korábbi műtétek miatt oltári rózsaszínes hegek éktelenkednek... De nem érdekel. Régen nagyon zavart, nem akartam strandra menni, mert hogy 'mindenki azt nézi'. Aztán rájöttem, hogy ez egy hülyeség. Ez egy emlék számomra, a harcokra emlékeztet, amiket megvívtam, és aki megnézi, az sem undorodik, csak kíváncsi.
2009. dec. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!