Csak én akadok ki ezen?
Figyelt kérdés
Amikor egy fiúval kapcsolatban beszélnek úgy, hogy "elvesztette a szüzességét" meg ilyenek mindig röhögnöm kell, mit veszít el a fiú könyörgöm? :D oké hogy a fiúknak is van első alkalom, de egy lány azért mégis csak többet "veszít el" mint egy fiú, nem tudom nekem ez hülyén hangzik, meg néha egy kis felháborodást is érzek...azért ne beszéljünk ugyanúgy egy fiú meg egy lány szüzességének elvesztéséről. de lehet hogy csak túl feminista vagyok :) 17/L2011. dec. 8. 22:26
11/11 A kérdező kommentje:
nem, nem erre gondoltam, hogy az összes fiú paraszt, sőt sok fiút ismerek akikről tudom, hogy nagyon rendesek, csak mégis én most arról beszélek, hogy egy lánynak BIOLÓGIAI értelemben szerintem nehezebb ez az egész...egyébként szerintem ez az egész szüzesség-dolog túl van lihegve meg minden, úgyhogy én most kizárólag azt mondom, hogy a lányoknak ez nagyon fájdalommal jár. és ez tény. és a fájdalom persze elhanyagolható, mert ha tényleg szeretsz valakit és olyannal csinálod és stb stb akkor megéri, nem erről van szó.
2011. dec. 11. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!