Mi volt a legextrémebb hely, ahol kiverted? Vagy lányok, ahol masztiztatok?
Közben olyan szinten rámozdultam a témára, hogy már figyelem a lehetőségeket a buszokon :D
De még csak esélyem se volt eddig. Lehet rossz járatokon próbálkozom (204, 105, 106, 32, 120). Vagy rossz napszakban...
De csakazértse adom fel :D
"kb tök mindegy, hogy milyen testnedv van ott, az attól még undorító, ahogy a sunaszaft rotyog a szoliban...pfujjj"
Eszembe jutott egy régi reklám :) HMM Paprikás csirke ízű :)
Én nekem ismerőseim házában történt, egyedül maradtam a házban. És mivel fétisiszta vagyok imádom ha nők testre simuló rucikban vannak. Ezért hát megnéztem Ica nénit torna közben. Mielőtt elsültem volna elrohantam a WC be. Elég nehéz lett volna megmagyarázni ha foltos lesz a szőnyeg.zsebkendő meg nem elég, mert messzire lövök,és nem keveset :) Na meg nekik volt egy csini lányuk, (Nálam idősebb, jó bögyös faros) gondolkodtam hogy élvezkedek egyet a ruháit simogatva. de azért akkora tapló mégsem vagyok. Na meg ciki lett volna ha véletlenül rá élvezek.
Egyebek.
Meg egyszer a buszon hozzá dörgölőztem egy csini nő fenekéhez, Egyedül aszem egy nőnek jött ez be de vele meg ritkán futottam össze. Amúgy meg félre értés ne essék, nem vettem elő csak nadrágon keresztül, nem lennék akkora tapló hogy le gecozom őket. Meg egyszer a buszon épp az ajtónál kapaszkodtam. Elöttem egy idősebb nő volt mögöttem egy pali. Választhattam hogy vagy én nyomogatok valakit hátulról vagy engem nyomogatnak :) Természetesen inkább az idősebb nőt választottam :) Hát öö eléggé meglepett fejet vágott mikor a farkam már ágaskodott, nem tudtam eldönteni hogy haragszik vagy csak megdöbbent, hogy egy ilyen fiatal gyereknek feláll rá :) Mindenesetre kellemesen puha volt a feneke. Mentségemre, ott nem én akartam dörgölni hanem a busz ingadozása miatt döfködtem.
Azóta nemigen buszozok, de nem is nagyon próbálkoznék nem hiányozna nekem hogy valaki nagyon megharagudjon és esetleg rendőrt hívjon. Ezen még az se segítene , hogy nem vagyok egy csúnya gyerek. Pedig elég nehéz megállni , most különösen az lenne, mert most már egyre több nő hord spandex cuccokat.
Ja meg egyszer a buszon ülve láttam egy csajt szoknyában volt, és lehetett látni a bugyiját, szerintem direkt tette szét, azt sajnáltam hogy nem szemezhettem sokat, mert pont mellettem volt a lány osztály társam .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!