Mi volt a legextrémebb hely, ahol kiverted? Vagy lányok, ahol masztiztatok?
egyszer nyáron, mikor már jónéhány napja ön-megtartóztattam magam, a munkahelyemen annyira felhorgadt már a vágyam, hogy wczés után nem sikerült sehogy se visszatennem a nadrágba. akkor kénytelen voltam ott a mosdóban (szerencsére senki se akarta használni a magánrezidenciát)
máskor meg télen amikor jó volt műnapfény alá feküdni, testemet annyira felmelegítette, hogy a tetejéig lőttem... (utána gyorsan kiszálltam, és természtesen tisztán hagytam magam után...)
Anita!
Nektek könnyű... Ha csöndes vagy...:-) esetleg egy tojávibrivel még rá is segíthetsz, és magadhoz se kell érned :-D
én próbálnám meg! a rendőrségen kötnék ki......
na remek, így járjon az ember szoláriumba, miközben mások oda beleverik
Egyébként Tesco áruraktár, bár ott kiverték, de a lényeg ugyanaz
persze az ellen nem lenne semmi kifogásod, ha egy lány lucskolt volna előtte oda! :-)
(egyébként mint írtam a fertőtlenítővel utána teljesen kitisztítottam!)
miértis?!
kb tök mindegy, hogy milyen testnedv van ott, az attól még undorító, ahogy a sunaszaft rotyog a szoliban...pfujjj
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!