Mihez hasonlítanátok azt a fájdalmat amikor elszakadt a szűzhártyátok?
Figyelt kérdés
Én már fontolgatom, mert nagyon szeretem a barátomat, és hogy tényleg felkészült legyek, jó lenne tudni, hogy legrosszabb esetben is mire számítsak :)2011. dec. 5. 17:07
21/26 anonim válasza:
nem fájt, mert nem stresszeltem és élveztem az egészet, elejétől a végéig.. :) viszont véreztem nagyon, mintha menzeszem lett volna (pedig annak vége lett 1 hete..), de csak ennyi.
én is szerintem nem a szűzhártya miatt véreztem, hanem mert egyáltalán nem voltam tág, és hát a barátom... :)) :$ :D
sok szerencsét neked, ne gondolj semmire, csak élvezd! :)
22/26 anonim válasza:
jaa, és írj ha megtörtént hogy milyen voolt :)) :D
előző voltam
23/26 Debi123 válasza:
Nekem az első alkalom másfél év után történt meg 17 évesen. Előtte szó szerint nem volt semmi soha a csókon kívül. Tehát nekem teljesen idegen és szokatlan , furcsa érzés volt mert még én sem nyúltam elötte "úgy" magamhoz. De a párom nagyon tapasztalt volt várt amég felkészültem és éppen alig fájt . Az nap nem is véreztem be csak másnap de akkor eléggé nagyon. De elmondhatom hogy szép volt az az este. És azóta 19 éves vagyok és nagyon szépen elünk együtt. Úgyanis amikor a szűzességem oda adtam neki (amit persze kiis várt) akkor már összeis költöztünk. Azóta már az esküvőt tervezgesük.
24/26 anonim válasza:
mintha egy cigi csikket nyomnánakel puncidban.de szerencsére nemtart sokáig.
23/l
25/26 anonim válasza:
nekem olyan volt az egész mintha forró nyárssal szúrkálnának és feszítenének..:/ de nem olyan vészes, utána már nagyon élveztem :)
26/26 anonim válasza:
nekem olyan volt, mintha tűvel megszúrtak volna, meg égett is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!