Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, átszakad a szűzhártyát...

Lányok, átszakad a szűzhártyátok, ha tampont tesztek be?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
NEM!!!
2010. jan. 24. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
mindenkinél másképp van.
2010. jan. 24. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez egyéni, mert nem mindenki egyforma.
2010. jan. 24. 11:04
 4/12 anonim válasza:
0%
szerintem téged rugjon fel egy nukleáris méhecske,ne kínozz ezzel a kérdéssel.
2010. jan. 24. 11:09
 5/12 anonim ***** válasza:
véleményszerint igen mert az csak úgy kényelmes ha rendesen felhelyezed akár mini akár nem az ott átmegy és kellemetlen is. én nővagyok 35 éves. még akkor is nehéz volt és kényelmetlen a tampon mikor elösször próbáltam feltenni miután megvolt az első .az én véleményem szerint károsítja a szűzhártyát de ettől még szűz marad testileg.d e nekem ez nem fért bel és ma is így fogom fel.
2010. jan. 24. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
a miénk nem ha magadnak teszed.. nagyon tudsz fogalmazni te szerencsétlen -.-
2010. jan. 24. 18:15
 7/12 anonim válasza:
sztem nem szakad át ettől...de kérdezz meg egy nődokit,vagy használj betétet..
2010. jan. 25. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

Én még szűz vagyok, és majdnem egy éve használok tampont.

Nem szakad át tőle. Legalábbis én nem vettem észre h átszakadt volna. Az első felhelyezésnél nem éreztem fájdalmat, pedig gondolom ha átszakadt volna akkor még ha minimálisat is de csak éreztem volna. Vagy legalábbis kellemetlen érzés lett volna. A másik jel az átszakadásra a vérzés, ami ugye menstruáció idején nem igazán megállapítható dolog:)

De azt olvastam hogy tampont akár már az első menstruáció alkalmával is lehet használni, mivel a szűzhártya egy rugalmas bőrredő, amin van egy természetes nyílás amin keresztül a menstruációs vér is távozik, és ez a nyílás képes annyit tágulni h átférjen egy tampon.

Azt ajánlanám hogy először minivel próbálkozz aztán majd kitapasztalod h kell-e nagyobb vagy sem.

Én minit próbáltam először, aztán váltottam normálra mert kevés volt. Most már supert használok, ami ugyebár még nagyobb, de simán fel tudom helyezni nem éreztem semmilyen fájdalmat azzal sem, szal nem szakad át a szűzhártya tőle.

Természetes hogy vannak aggályaid mielőtt kipróbálod, de hidd el megéri. Én is nagyon paráztam mielőtt megpróbáltam, de nagyon örülök h rávettem magam. 13 évesen jött meg először, az első 4 éveben csak betétet használtam. Az 4 év pokol volt, állandóan szorongtam és kényszeresen járkáltam a mosdóba megnézni h úristen átáztam-e, nem csúszott-e el? Azóta sokkal felszabadultabb vagyok még azokon a napokon is. Sőt képes vagyok elfeledkezni róla h megvan! És ez fantasztikus dolog sztem. Ma már semmivel nem lehetne rávenni h betétet használjak.

18/L

2010. jan. 25. 23:56
 9/12 anonim válasza:
biztos valami perverz pasi kérdezte..:p
2010. febr. 1. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés?! Mi van akkor, ha ettől átszakad a szűzhártya? Véleményem szerint semmi lényeges nem történik...

Amúgy csak a nők cirkuszolnak a szüzesség elvesztése miatt, mintha valami hatalmas csoda lenne, vagy mittomén...

Ez az egész mintha egy kissé túl lenne misztifikálva...

2010. febr. 5. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!