Fájhat az ujjazás?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és a barátom amikor kézzel kielégít egy idő után nagyon fáj, ég, mintha kidörzsölődött volna a puncim, és másnapra is fáj. Lehet csak hozzá kéne szoknom? érzékeny vagyok még? 17/L2011. dec. 4. 14:12
1/6 zasarasa válasza:
aha, lehet hogy nem vagy elég nedves...meg egy idő után kiszáradsz és az tényleg fáj, de így van az első együttléteknél is... tud fájni utána,de csak azért mert nincs "hozzászokva"..de aztán már belejön a puncid és jó lesz :)
2/6 anonim válasza:
Ujjazás legfontosabb szabálya:
soha semmilyen SZÁRAZ dolgot nem szabad bedugni!!!
A pasid is lehetne ügyeseb...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Csak hát kellemetlen hogy Ő csak örömöt akar nekem szerezni és ez nekem fáj:/ De lesz ez jobb is:D
Egyébként az elején egyáltalán nem száraz, sőt... csak egy idő után kiszárad:/
2011. dec. 4. 16:43
4/6 anonim válasza:
Ha nem vagy elég nedves akk fáj szal csak felizgulás kérdése.
6/6 anonim válasza:
hát az is baj, normális esetben sokkal nedvesebbnek kéne lenned a végén,mint az elején.ha "kiszáradsz" mond neki,hogy nyalja meg az újját, és úgy tegye vissza ,talán később ügyesebb lesz a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!