Mit gondoltok a tisztaságról?
Mit gondoltok a szexuális tisztaságról házasság előtt?
Mármint fiúk (nemcsak), ti hogyan reagálnátok, ha egy lány, aki kifejezetten tetszik nektek, az egyszer csak előáll azzal, hogy ő tiszta akar maradni, amíg meg nem találja az igazit, akinek teljesen oda adhatja magát. És csak neki. Őszintén válaszoljatok kérlek, köszönöm . 24/L
Őszintén hogy reagálnék?
Ingerülten elugatnám, hogy hogy lehetsz ilyen nem normális, begyepesedett, vallásos idióta? Nem tudtad, hogy már nem 1811-et írunk, hanem 2011-et? Gratulálok a nem normális szüleidhez, akik tele dumálták a fejedet, hogy a szex mennyire szar dolog. Tudod mit, keress egy papot, mert én nem fogok zsákbamacskát venni. Azt pedig jobb ha el felejted, hogy majd elveszlek feleségül. Nem vagy te annyira különleges. Rengeteg értékes csaj van még rajtad kívül is. Aztán majd aggódhatok, hogy rádtör, hogy még nem életed ki magad és mindenkivel félrekúrsz. Nekem ez nem fér bele. Szia.
És búcsúzóul, a földhöz b*sznék egy bibliát.
Én boldog lennék, ha találnék ilyen lányt.
Én is ilyen elveket vallok. Csak nem nagyon híresztelem, mert már hülyének néztek miatta. Meg azt is gondolhatják, hogy biztos azért mondom, mert nem kívánom a szexet vagy ilyesmi. Őszintén, nagyon kívánom, de akkor is várnék vele a házasságig, ha emiatt a lány elhagyna.
Egy ideje elkezdtem abba is beletörődni, hogy mivan ha a lány, akibe beleszeretek már nem lesz szűz. Elég rosszul esne, de én akkor is kivárom a házasságot.
Meg gázul fog hangzani, de ez nekem olyen becsületbeli kérdés is. Ha megtenném, nem tudnék már férfiként tekinteni magamra. Meg hogy a farkam vezérel.
Mindenki azt mondja, hogy ez már régi szemléletmód meg haladni kell a korral. Tulajdonképpen a házasság sem kell szerintük. De vannak olyan dolgok, amik örökre értékek maradnak, akkor is ha már alig emlékeznek rájuk.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!