Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fájt, mikor elveszített...

Nagyon fájt, mikor elveszítettétek lányok?

Figyelt kérdés

Mostanában veszítettem el a szüzességemet és hihetetlenül fájt, nem is tudtam igazán élvezni. Valamit állandóan szorítanom kellett, már majdnem sírtam is. Ez normális?

Olvastam, hogy vannak olyanok, akiknek nem is fájt...

16/L

2011. nov. 27. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért,mert még fiatal vagy hozz,és még nem volt itt az ideje,és a pasid nem vigyázott rád,nem kellett volna ennyire rohannod ha éveket vársz vele sem késtél el volna vele
2011. nov. 28. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok hozzátenném,én 19 évesen veszítettem el,a szerelmemmel ma már a vőlegényem,egyátalán nem fájt,sőt fantasztikus volt 22L
2011. nov. 28. 13:47
 13/14 anonim válasza:
Talán lelkileg még nem voltál felkészülve rá, hiába kívántad és akartad, valamennyire szorítottál a tudat alattid miatt! És emiatt éreztél fájdalmat, és persze ez teljesen normálisnak mondható, nálam is ez volt...bár nekem nem tartott sokáig, a következő alkalmak már jobbak lesznek, hiszen már "túl vagy rajta", így nem fogsz annyira izgulni!
2011. nov. 28. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt. Semennyire sem. Csak furcsa volt az érzés.
2011. nov. 29. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!