Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az taszító egy korombeli...

Az taszító egy korombeli fiúnak ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Azért van ez így mert nem volt még rendes kapcsolatom, szerelmes sem voltam, én meg anélkül nem fekszem le senkivel. Amúgy általában be szoktam jönni a srácoknak, főleg az ilyen 20-22 éveseknek, és nem is akarják elhinni h szűz vagyok. Szerintetek lehetséges hogy e miatt nem akarna járni velem valaki?18
2011. nov. 27. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Hülye, akinek az :D inkább legyél büszke magadra, hogy nem fekszel le mindenkivel. amúgy hol laksz? ;)
2011. nov. 27. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nem tartom valoszinünek. nekem spec öröm volt (és egyfajta megkönnyebbülés is) amikor kiderült hogy az akko 18 éves barátnőm szüz még. én is az voltam, ezért volt megkönnyebbülés. szerintem nagyon sok fiu, a legtöbb, ennek csak örülne... főleg ha ő maga is szüz. csak azt ne mondd hogy neked viszont kizáró ok lenne, mert az nagyon nem lenne szép... csunyábbat nemakarok irni rá. nagyon nem emberi ha valaki olyat vár el mástól amit ő maga nem teljesit, nem tenne meg, bármely téren... de remélem te nem vagy ilyen
2011. nov. 27. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
17%

értelmes? aki ezen agyal hogy még nem d.gták meg és ez most gáz-e az minden csak nem értelmes!

20-22 meg nem korodbeli. pf

2011. nov. 28. 00:26
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Eggyáltalán nem taszító sőt... és még vannak olyan srácok akik ilyen lányokat keresnek mint te.És nem kell elsíetni semmit.Nekem volt egy nagy csalódásom és azota és addig tiszteltem az olyan lányokat mint te hogy nem fekszik le mindenkivel és esetleg vár az igazira..én is arra várok azóta...

22/f

2011. nov. 28. 01:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a jó, ha szűz vagy. Én is az vagyok fiúként. Én örülnék egy ilyen lánynak, kár, hogy kevés van belőlük.

21/F

2011. nov. 29. 14:21
 16/19 sztbali ***** válasza:
Szerintem nincs olyan fiú aki nem járna egy 18 éves szűz lánnyal. Egy kapcsolatban a szüzesség nem számít a szexig. Amúgy 20-22 éves srácok nem igazán a korodbeliek. Inkább a 17-19 évesek.
2011. nov. 29. 14:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Számomra az a taszító, ha csak azért fekszel le valakivel, hogy végre elveszítsd.

24/n és szűz. :)

2011. nov. 29. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Végre van egy értelmes lány :) A mai világban, már sokaknak nem számít ez semmit, de nem minden fiú veszti el 16 évesen.És valóban van akinek ez érték :) Pl nekem :) De rajtam kívül még sokan másoknak is.

15/F

2011. nov. 29. 20:36
 19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem taszító!!! A párom (aki a szüzességem elvette) nagyon örült neki hogy ő lehet az első,és mikor megtörtént imádta hogy bízok benne annyira hogy megtegyük.
2015. ápr. 7. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!