Van itt olyan, aki prostival vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Megbántátok? Reménytelen eset vagyok, nem érdeklem a lányokat, ezért most ezen gondolkozom. De nem tudom, mi éri meg jobban: hogy feloldódjanak a gátlásaim, vagy hogy elmondhassam visszatekintve, hogy nem egy prostival vesztettem el.
19/F
(Nemcsak azért tenném, mert már cikinek érzem. Egyébként annak is érzem, de emellett túl is akarok lenni rajta.)
Ha elküldesz neki egy képet az lesz a jutalmad hogy még a napiszarra is kikerülsz majd és az egész ország rajtad röhög majd.. Szóval ezt nem ajánlanám mert igy azt a kicsi esélyt is lecsökkented hogy valaha is legyen nőd és mindenki csak röhögni fog rajtad.
Másik oldalról menny el egy prostihoz valami fiatal szép lányhoz és ha azon túl esel könnyebb dolgod lesz a normál lányokkal is! Én is így vagyok ezzel.
Ha több kérdésed lenne, esetleg ajánlok lányt is akkor írj privátot..
Remélem segítettem.
2011. nov. 26. 14:19
22/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ezért is nem küldtem neki.
2011. nov. 26. 17:44
23/25 anonim válasza:
14 évesen egy kúrvával vesztettem el, később még párszor voltam nála tapasztalatszerzés céljából!!Hm..nagyon jó volt.Mikor utoljára jártam nála mondtam neki h többet nem akarok jönni mert lányt akarok magam mellé találni, azt mondta h mostmár mindent tudok és nem is kért lovét uccsó alkalommal!!!!!
2011. nov. 26. 23:13
24/25 anonim válasza:
Hát én így vagyok. 20 voltam, amikor nagynehezen rászántam magam, utólag azonban nagyon rossz volt. Ismerem az érzéseidet, és azt is sejtem, hogy a prostitól nem lesz jobb. A gátlásaidat nem oldja fel, mert utólag nem lesz jelentősége az életedben, amikor ismerkedsz. Fiatal vagy még, semmit sem vesztettél még, nyugi. Inkább járj társaságba.
2011. nov. 27. 23:05
25/25 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha prostival veszted el, régen is volt a falu k*rvája, aki mindenkit "beavatott". Csak azzal vigyázz, hogy "igényes" prostihoz menj, ne vmi nyugati téri, 3fogú utcalányhoz. Sztem meg is beszélheted a prostival, hogy mi a helyzet, biztos emlékezetessé teszi;P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!