Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ördögi kör! Hogy másszak ki...

Ördögi kör! Hogy másszak ki ebből?!

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, fiú és szűz. Régebben elég zárkózott voltam. Tudom, hogy hülyeséget csináltam, de már megtörtént, légyszi ne írjátok, hogy ez hülyeség volt! 1-2 éve újra "előbújtam". Lejárok edzeni, baráti köröm van, satöbbi. Kezdtem is volna próbálkozni lányoknál, csak rádöbbentem mekkora lemaradásban vagyok. A környezetemben mindenki már kapcsolatokon van túl, tapasztalt én meg iszonyúan le vagyok maradva.

Tehát a lényeg. Szűz vagyok, emiatt félek bepróbálkozni egy lánynál, mert ha komolyra fordul a dolog és kiderül, hogy nekem még nem jött össze soha, bénázni fogok, leégek előtte satöbbi. Nevetségesnek tart majd, ott hagy és rajtam röhög mindenki. Nem akarok leégni. Emiatt inkább nem próbálkozok, nehogy felsüljek ahogy bénázok. De ha nem próbálkozok nem lesznek tapasztalataim se. Ha nincs tapasztalat félek odamenni. Ha félek odamenni nincs tapasztalat... Na szóval ez egy ördögi kör...

Ki lehet lépni belőle valahogy?!

(Eszembe jutott hogy vennék pár pásztorórát egy örömlánytól-azaz nem azért fizetnék, hogy játssza meg magát, hanem hogy "tanítson be". De ezt meg nem érzem helyénvalónak teljesen. Tényleg nem tudom, mit tegyek. Túl idős vagyok már, hogy bénázhassak egy lány előtt...)

2011. nov. 24. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jól van ha kifelé nem ilyen vagy,de befelé se legyél,ugyanis lerí rólad,ha belül szorongsz,félsz,idegeskedsz
2011. nov. 24. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen veszítettem el a szüzességem a barátommal,aki szintén annyi volt és szűz.Engem személy szerint(ha most nem lenne párom)nem érdekelne,hogy szűz-e az a fiú,aki tetszik nekem,vagy sem,ha érdekes,megfog benne valami,akkor nem számít a dolog...lehet,hogy sokkal jobb szerető leszel majd,mint az,aki 16 évesen veszítette el.A prostizást nem javasolnám...az ajándékokról meg a többiről csak annyit,hogy normális lány nem várja el,hogy minden cuccod márkás legyen és hogy tízezreket költs rá havonta.Az ilyeneket jobb az elején kiszűrni,mielőtt nagyon belebonyolódnál.
2011. nov. 24. 18:43
 13/17 anonim válasza:
No para én se voltam még senkivel..elég sok ajánlatot kaptam már, de nekem nem ajánlatok kellenek hanem kapcsolat:) engem addig zavart furcsa módon ameddig 18 felé bicegtem..ahogy betöltöttem úgy voltam vele, hogy nem érdekel:) bár szerintem ez azért is alakult ki, mert a korombeli barátnőim 70% -a is szűz.Nem volt még olyan barátjuk és nekem se akit szerettem volna annyira..hozzáteszem NAGYON SZÉP BARÁTNŐIM vannak és úgy gondolom ,hogy az esetek 90%-ban nekik azért nincs pasijuk , mert nem mernek odamenni hozzájuk a pasik.. és ezt fiúk is aláírták már.Csinosak és intelligensek..ettől valahogy megijednek a fiúk.Magamból és környezetemből kiindulva semmi okod sincs aggódni:)Valószínű sok ilyen ember van még:)
2011. nov. 25. 14:15
 14/17 anonim válasza:
lehagytam 19/L
2011. nov. 25. 14:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt most nem gondolod komolyan, hogy attól félsz, hogy ott hagy, ha nem vagy túl jó?

Lehet, hogy ő is szűz még és akkor mi van ha picit ügyetlenebb vagy? Túl kell lenni az elsőn és ha kinevet meg ott hagy, akkor ennyit ért...Amúgy 19 évesen nem is olyan rossz ha még szűz vagy..Azért nem 50 leszel....

2011. nov. 25. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj prostihoz, hacsak nem vagy gazdag és/vagy jóképű. Máskülönben csak a selejt csajok jutnak.
2011. nov. 25. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Vegyél erőt magadon,és menj oda a csajhoz,aki bejön!

Egyébként..sztem sok lány örülne,hogy a barátja nemi szervéhez nem ért egy ribanc nyála se stb,szal ez inkább jó pont.És ha együtt gyakoroltok,mint tanárnő-diák,az még izgi is.

2011. dec. 3. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!