Lányok! Van, aki kimondottan a szűz fiúkra hajt? Úgy értem az izgatja, hogy egy szűz fiút betanítson és bevezessen a szexuális élvezetekbe?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 14:33
11/14 A kérdező kommentje:
szerintem izgatja a lányokat is, csak nem vallják be a kis huncutok :D
2011. nov. 24. 20:45
12/14 anonim válasza:
Két ilyen esetről hallottam.Ismerősöm mesélte, hogy a csajok kifejezetten izgatónak tartották a szűz srác gondolatot.
De nem kell megijedni... a csajok többsége (főleg a szűzlányok ójajj!) kemény, magabiztos határozott szexpartnert akar, nem bénázást. Sajnos sok esetről hallottam, amikor még ki is röhögték az illetőt...A férfi szüzesség egy átok, minél előbb tessék megszabadulni tőle, bármi áron!!! Komolyan korlátozza csak az embert...
Nehogy várjatok az igazira... Érjétek el, hogy addigra már az igazinak a legjobb legyen!
13/14 anonim válasza:
Az a nő, aki kiröhög emiatt, megérdemelné, hogy jól szemközt köpd. Ne írjatok ilyen hülyeségeket szerencsétlennek.
14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki szeretne szűz fiút (és aggódik, hogy túl öreg hozzájuk), de akkor valószínűleg olyanra gondol, aki a korából adódóan szűz még. 20-on vagy inkább 30-on túl levő szűz férfit nem hinném, hogy néhánynál többen keresnének, mivel velük általában tuti nincs minden rendben, a társadalomba se tudnak beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!