Hogyan lehet megállapítani egy fiúról, hogy még szuz-e?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 02:03
11/15 anonim válasza:
65%-osnak igaza van. Ha nagyon csúnya akkor jó eséllyel szűz. De a csaj nem is írt vissza, mikor írtad, hogy te sem vennéd el egy csúnya pasi szüzességét. Hallgatás meg tudjuk, hogy egyenlő a beleegyezéssel. Sajnos.
12/15 anonim válasza:
2 perc alatt elmegy -> mi fél óráig csináltuk az elsőnél
úgy mozog mint egy fadarab -> ebben lehet némi igazság
nem gyengéd -> rólam bármit lehetett mondani, csak ezt nem
nincs előjáték -> igenis van
nem tudja felhúzni a gumit -> párszor áttanulmányozod előtte otthon a tájékoztató füzetet és egyből menni fog
Tanulság: Vagy megkérdezed tőle, vagy észreveszed abból ahogyan csinálja, de egy nem szűz fiú is lehet bénább
13/15 anonim válasza:
Meg most ha gyorsan is elmenne valaki, azért egy jó meleg puniban (nem ízléstelenségből) nem lankadna azért le utána sem egy elég hosszú ideig, mert ha én béna vagyok, akkor már nehogy a csaj szívjon hogy milyen gyorsan elmentem...
14/15 anonim válasza:
Fiu szüzességének nincs jelentösége és megtudni, hogy az-e nem lehet.
15/15 pontazvagyok2 válasza:
előttem lévő egyik nagyon okos nem tudja felhúzni a gumit -.-" istenem ennél hatalmasabb ostobaságot sem tudtál volna mondani én szűz vagyok és érdekes feltudom húzni a gumit O.o ez akkor mit jelent? hogy gyakorlatilag mégsem vagyok szűz ... és amúgy is általában a szűz fiúk éppen hogy inkább gyengédek egy lánnyal kedvesebbek nem úgy mint akik nem szüzek még a csajozási technikájukon is meglehet látni egy fiúról hogy szűz e vagy nem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!