Lányok, nálatok hátrány ha egy fiú 21 évesen szűz? Kizáró ok?
ezt nem mondtam.
szerintem már rájöttél, hogy én nem fogom szépíteni neked a dolgot meg hazudni: többször esel pofára, és sokszor kellemetlen lesz a helyzet. de odamész egy lányhoz a buszon, megszólítod. elküld. igen, ez szopás, míg hazaérsz ég egy kicsit az arcod, ha nagyon lelkis vagy még egy hétig az eszedben van, aztán elfelejted... de mondok jobbat: a lány amint leszáll a buszról elfelejti, ahogy mindenki más is.
és ha egyszer majd egy lány nem küld el, összejöttök, és az a szeretet kárpótol az összes addigi csalódásodért. és most nem a szexről beszélek... arról, hogy jobb vegetálni egész életedben, és meghalni úgy hogy nem éltél, mint kockáztatni egy keveset a biztos siker érdekében?
Nálam hátrány. Egyáltalán nem ciki, de nem tartom férfiasnak és egyáltalán nem vonzó a SZÁMOMRA.
Erre szokták egyes lányok azt mondani: "de aranyos" - nálam aranyosak a kiskutyák, és a lányok. NÁLAM!
Ez valóban a személyiséggel van összefüggésben, pl. azért mert visszahúzódó. én nem szeretem a visszahúzódó férfiakat, egy férfi legyen határozott!
Szóval, nem leszólni akarlak, csak véleményt nyilvánítani:)
Ez szubjektív. Egyértelmű hogy kapsz ilyen, és olyan válaszokat. Gondolom te is azért tetted fel a kérdést, mert tudtad hogy nem egyértelmű a válasz.
Viszont ha nem fogadod be ezt az oldalát a véleményeknek, akkor tényleg ne tedd fel a kérdést!
sejtem hogy jelenleg én vagyok az utolsó ember akire hallgatnál, de azért mondok egy tippet,legalább gondold át.
egy barátommal csináltam meg, nála bejött ő is ilyen félős volt.
kérj meg vkit aki előtt nem félsz ilyesmit cisnálni, vagy akár egyedül is: és menj el egy totál más városba, ahol senki nem ismer. bulizni, vagy utcára, vagy ami neked testhez áll. és szólíts le minden egyes lányt aki kicsit is tetszik (persze úy hogy ne lássák egymást). állj úgy neki, hogy onnan neked nem kell barátnő, ez csak amolyan tréning. menj oda, beszélgess velük, ha anyagilag úgy állsz hívd meg egy piára vagy amit akarsz. a lényeg hogy minél több nőhöz. az első pár visszautasítás (mert lesz, nyilván) sz.r. de aztán rájössz hogy valójában ez nem olyan szörnyű, és legközelebb ha majd az életben eléd kerül egy ilyen lehetőség már legalább nem lesz benned az az izgalom, ami az első pár ilyennél van.
22:56:
Nem, nem jutott eszembe, mert nem ez a tapasztalat. Az erős bizonyítási kényszer általában csak hátraveti az ilyesmit, gagyinak hat (olyan igyekezni próbáló kisfiúsnak, nem férfiasnak). Nyilván nincsen százas listám, hogy ezt alátámaszthassam, tízes sem, de nálam a megéltek azt támasztják alá, hogy valaki minél tapasztalatlanabb, annál bénább.
A tapasztaltat pedig nem úgy értem, hogy legalább x számú nőt megdugott életében, ugyanis egy darab hosszú párkapcsolat folyamán is lehet tapasztalatot szerezni. Bár azért az egynél még mindig jobb a kettő vagy a három, mert nem minden nő egyforma.
Ráadásul a tapasztalatlan srácoknál ott van az is, hogy ha valamit nem jól csinálnak akkor tapintatosan kell velük közölni, meg ápolgatni kell a lelkivilágukat, hogy majd belejönnek. Egyszerűen az a tudat, hogy a partnerem kevésbé tapasztalt nálam, lelombozó. Az ágyban azért elvárom, hogy ne én diktáljam a tempót, és ezt egy szűz/tapasztalatlan srác nem tudja teljesíteni a bénázásával, ez van.
Lehet ezt akármeddig cifrázni, ÉN nem szeretem a szűz/tapasztalatlan srácokat, kizáró ok, és kész. Biztos vannak olyan lányok, akik szeretik tanítgatni őket, én nem ilyen vagyok.
utolsó, ha rajtad múlna senkinek sem lenne tapasztalata mert kizárnál midnenkit:D
ez olyan mint a munkahelyek, oda sem vesznekfel pályakezdőket, csak tapasztaltakat, de tapasztalatuk meg nem lehet mivel pályakezdőket nem vesznek fel, ördögi kör:D
Ja jó ötlet ez a leszólítgatós tréning, nem tudom hogyan fogadják ezt a lányok, ilyenkor örülnek?
Le merek szólítani bárkit amúgy, volt olyan munkám, hogy diákként szórólapozás utcán, mentem és midnenkinek adtam, meg útbaigazítást kérni bárkitől megy,és segítettek.
Ez nem teljesen így van. Tizenévesen nyilván én sem az annyival tapasztaltabb srácok után ácsingóztam, ugyanis mi lányok sem szeretünk beégni szerintem:)
A szintén szűz/nem túl tapasztalt lányoknál szerintem nem kizáró ok az, ha a fiú is így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!