Lányok, nálatok hátrány ha egy fiú 21 évesen szűz? Kizáró ok?
az ember néha azt hiszi hogy van valami, ami közben nincs.
rossz érzés ám rájönni, viszonylag hosszú idő után, hogy a pasi csak megdugni akart (hozzátenném a témakör miatt, hogy nem dugott meg.), míg te azt hiszed végre találtál valakit akivel boldog lehetsz
Igen ez rossz lehet, nem kell neki bedőlni, ez velem is megeshet, kihasználnak a pénzért, stb.
Ez ironikus, hogy én nem akarok kihasználni senkit nekem még sem jön össze, pedig én jó szándékú vagyok, ők nem.
Lehet h ez megoldás de sokszor nem segít lehet h rengeteg jó élménytől fosztod meg magad ha ilyen "burkod" van...
Egy darabig ilyen voltam én is de rájöttem nem óv meg és sokmindenről lemaradok :)
lehet hogy jó sem, de rossz sem:)
Valahogy biztosan ki lehet kerülni az elutasítást, pofára esést.Ez ennyire nehéz lenne vagy én fogom fel rosszul?
Szoktak lányok a szemembe nézni mondjuk buszon vagy bárhol, ilyenkor mindig félrenézek, nem akarom, hogy rájöjjenek tetszenek nekem.Ilyen esetekben ezek szerint mindig tetszem nekik?
21:36
Az gondolom eszedbe se jutott, ha netán az illetőnek erős bizonyítási kényszere van, és gyorsabban rázódik bele a dologba, mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!