Mit gondoltok a MAI szűz lányokról?
Azt, hogy nem léteznek:D
Előttem válaszoló 21/L-nek:
Ritkák vagytok, mint a fehér holló:) Sajnos... 22F
elsőt adom.
szomorú vagy nem, ez van. :/
(amúgy én 19 éves lány vagyok és 17 évesen vesztettem el,de szerelemből,úgyhogy megérte olyan sokáig várni:))
16 leszek.. és szűz vagyok.;)
Nem fogok lefeküdni minden sráccal, aki bejön.
Minden tiszteletem azoké a lányoké, akik 18 éves korukig bírjak. Természetesen nem azokra gondolok, akinek nincs más választása, hanem akik lenne kivel lefeküdjenek, de mégsem kapkodják el. Szerintem a 17-18 ami normálisnak mondható, hiszen nem gyerek, így már belevághat az életbe. Sajnos a mai fiatalságra jellemző, hogy korán elvesztik (13-14), majd pia mellett bárki átmehet rajtuk, illetve kelletik magukat. Szánalmasnak tartom, de ettől függetlenül misem vagyunk jobbak, hiszen a srácoknak ez kell, huzzunk meg bárkit, ha lehet egyszerre többen is...
Ha valakit megnyugtat, egy szóval nem mondom, hogy szent vagyok és hogy én nem voltam ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!