Még soha sem ujjaztam meg magam, ám már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen érzés. De! (tovább lent. :-) )?
Nemszeretném ha kitágulna ott lent időnap előtt, szereteném ha az első tökéletes lenne, és hát hallottam, hogy sokanazt szeretik ha szűk. Ha egy ujjamat dugom be akkor is elbirok majd élvezni?Mivel a megfelelő férfi alanyt nemtaláltam meg arra(aki ezt meg is becsülné),hogy belevigyen az örömökbe,gondoltam megpróbálom magam. Még sohasem élveztem el de már nagyon kíváncsi vagyok. És azt is hallottam,hogy az orgazmus jó a táncba,érzékibbé teszi vagy nemtudom.(igen táncos vagyok,úgyhogy ott is jóljönne.:-D)
Remélem nemsikerült túl hosszúra és remélem lesznek normális válaszolóim,amúgy tizentöt éves vagyok és lány.

Húúúú de undorító beszólás vooolt!!! :DDD
Én - veletek ellentétben - nem vagyok egy szűz hülyegyerek, aki csak az ilyen kérdésekre vár, és egyből írja az ismerkedős üziket a kérdező kis naiv, csitriknek, akik azt hiszik az a "menő" meg a "coooooollll", ha már 15 évesen ujjazza meg dugatja magát. :DDDD
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!