Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

bár én már jó ideje nem vagyok szűz (2 éve) még most sem tudom igazán élvezni a szexet, csak néha néha, rövidebb ideig, máskor meg semmit nem érzek közbe, sőt, van, hogy ha mélyen bennem van, akkor fáj. mitől van ez? mi bajom van? nem hiszem hogy a párommal lenne a gond, csak most kezdtünk nemi életet élni, és első alkalommal el tudtam menni, pedig a volt párommal 10 alkalomból kb egyszer... szóval nem miatta van. de mi baj van velem? :(

21N

2011. nov. 8. 15:41
 1/3 Vicuska87 ***** válasza:
100%
Lazítss!
2011. nov. 8. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Két dologra tudok gondolni.

Szereted a párodat?... mármint tényleg szereted-e?... mert van az úgy, hogy valaki csak a ragaszkodás kedvéért bebeszéli magának, és emiatt képtelen már az adott emberrel normális szexuális életet élni.

Másodszor: nimfománia. Nem tudom, hogy ez utólagosan kialakulhat-e, de ha igen, akkor opcióként játszik.

2011. nov. 8. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj lazítani és szeretkezés közben a szenvedélyre figyelni. Szóval ne a testedre összpontosíts, meg arra, hogy mit érzel, hogy most mennyire van bent...stb, hanem arra, hogy jó. Öntse el a fejed a szenvedély, éldd bele magad és akkor menni fog.
2011. nov. 8. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!