Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg engedjem neki hogy elvegye...

Meg engedjem neki hogy elvegye a szüzességemet?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok a pasim 15.1 éve vagyunk együtt. Születésnapja lesz.. tudom mire vágyik legjobban: arra hogy elvegye a szüzességemet. én is vágyok rá, kívánom.már megujazott, kinyalt, én leszoptam és sztem ideje lenne tovább is eljutni.szerintetek ettől ribanc lennék?? jó ötlet??
2011. nov. 6. 17:53
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
13 évesen még valóban papás mamást kéne játszanotok. De nem csinálni. Szerintem ha 1 évig kibítad hogy nem feküdtetek le és valóban annyira jó vele hogy már igazából "szinte" minden volt még ha várnátok 1-2 évet az jót tenne a kapcsolatotoknak is. Én a volt barátommal 11 évesen jöttem össze 14 évesen kerültünk ágyba úgy hogy volt is valami de csak 16 évesen feküdtünk le. Szerintem nagyon jót tett hogy ilyen sokáig együtt voltunk hisz nagyon sokat tanultunk egymástól. Tény több mint 10 évig együtt voltunk és utána mentünk csak szét de állítóm életem legszebb 10 éve volt. Szerintem várj még egy kicsit legalább 1-2 évet. De úgy is azt fogsz csinálni amit te szeretnéd ezt inkább magadban rendezd le vagy beszélj valaki olyannal a családban akivel ezt meg tudod beszélni. Nővéred vagy nénjén vagy mondjuk az oföddel. Nyugi lehet szigorúnak tartod de meg fogja érteni és sokkal jobban tud segíteni mint akárki így interneten keresztül.
2011. nov. 22. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!