Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg engedjem neki hogy elvegye...

Meg engedjem neki hogy elvegye a szüzességemet?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok a pasim 15.1 éve vagyunk együtt. Születésnapja lesz.. tudom mire vágyik legjobban: arra hogy elvegye a szüzességemet. én is vágyok rá, kívánom.már megujazott, kinyalt, én leszoptam és sztem ideje lenne tovább is eljutni.szerintetek ettől ribanc lennék?? jó ötlet??
2011. nov. 6. 17:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Drágám ne nekünk akarj megfelelni, pont leszarjuk h megdu.g téged vagy sem :D azt csinálsz amit akarsz
2011. nov. 6. 17:58
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként ha kiderül akkor bajban lesz a barátod! 14 év alattival szexel - ha akartad ha nem, - bűncselekményt követ el
2011. nov. 6. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Óh, igen... Nincs is jobb, mintha valakiből 13 évesen ribanc válik... így tovább!
2011. nov. 6. 18:00
 14/21 A kérdező kommentje:
elég lett vna egy : szerintem nem kéne de kösz.. ha ettől ribanc lennék akor nem. de kikérem magamnak.. most még szűz vagyok szóval nem lehet ribancnak hívni.
2011. nov. 6. 18:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Szexelni??: O

13 évesen még fiatal vagy hozzá...Lehet, hogy tényleg szeret, de akkor is...Vágyhatsz rá és ő is, de

1. bajban lennétek, mert 14 év alatti vagy

2. még NAGYON fiatal vagy

3. meg fogod bánni

4. ha annyira szeret, akkor még vár 1-2 évet..

(És azért mert szerelmes vagy, nem kell elvesztened a fejed és a szüzességed..)

És bocs, de nem csak buta, hanem ribanc is lennél..:DDDD Erre nincs jobb szó....

2011. nov. 6. 18:08
 16/21 A kérdező kommentje:
ez legalább normális válasz.. : D és erre fogok hallgatni. : )
2011. nov. 6. 18:09
 17/21 anonim válasza:

HAHA lol csatlakozom az előttem szólókhoz. 13 Évesen mi még max kint bringáztunk meg megfogtuk a lányok kezét, meg talán szájra puszi (a szerencsésebbek), de ujjazás meg szopás nyalás...

Bár manapság már divat elkurvulni és 13-tól 30 éves korra kiélt lotyónak lenni.

2011. nov. 6. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:
13 évesen...hmm...nálad nagyobb ribancal még nem találkoztam...ehhez csak gratulálni tudok..:)komolyan ezt nevelték beléd?szánalmas...
2011. nov. 6. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
azzal jösz,hogy szűz vagy és tisztességes pasid van de azért 13 évesen leszopod, meg engeded,hogy kinyaljon,megujjazzon.Kislány vagy még, nem szégyenled magadat?
2011. nov. 10. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja, már nem kell sokat várni, és jönnek a "9 éves vagyok és már nem szűz, ez nagyon gáz?" című kérdések. Hajrá, csak így tovább! előző voltam

20L

2011. nov. 10. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!