Lányok! Masztizok de nagyon hamar tudok végezni. (? ) többi lent.
próbálkozz nagyobb tárggyal masztizni ne csak az ujjaiddal. Vegyél vibrit vagy nemtoom.. vagy lemész a boltba és veszel egy uborkát vagy eg banánt :DD
de ha ettől se javul akkor azért edd meg amit vettél a boltban ne pazarolj
Hidd el a fiú még hamarabb fog végezni, mint te!
Szerencsés vagy, hogy ilyen hamar kielégülsz!
a többséget nem érdemes nézni, amikor egyedi eseteket tekintetsz. főleg a magadét. aligha hiszem, hogy sokat változtatna a véleményeden, ha vegetáriánus vagy, de azt mondják, hogy a többség pedig nem az!
szóval. az én barátnőm is azt mondja, hogy egyszer tud kielégülni szex közben, és utána már lényegében fájdalmas neki az együttlét :-( én ezért úgy vagyok vele, hogy miután kielégült, utána igyekszem én is elmenni. aztán néhány perc múlva, ha lenyugodott akkor a nyalást még szívesen viseli (igen, a nyalást! ha szexelni próbáltunk, az sose volt utána jó neki..)
szóval, lehet, hogy te is hasonlóan fogod szeretni/élvezni az együttlétet. azt nem írtad, hogy esetleg kis idő elteltével nem okoz-e örömet egy újabb maszti? mert ha igen, akkor a szex is egyszerűbb. csak várnotok kell, és, ha megnyugodott a puncid, akkor lehet folytatni/újrakezdeni :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!