Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kell engedély vagy nem?...

Anunimus kérdése:

Kell engedély vagy nem? Léccci normális válaszokat!

Figyelt kérdés
17 hónapja vagyunk együtt a barátommal és úgy gondoltuk ,hogy karácsonykor egymáséi leszünk.nekem ez lesz az első .A barátom azt szeretné ha anyukámmal ezt megbeszélném de én nem igazán szeretném nem azért mert nem merem vagy ciki lenne számomra vagy valami csak nem vagyunk olyan jó viszonyba ahogy kellene egy anyának és lányának.egyáltalán elmondjam neki?a másik pedig azt hallottam ,hogy a fogamzásgátlóhoz szülő engedély kell igaz? köszi a normális válaszokat! !!!
2011. nov. 3. 12:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jó tudni ,hogy nem csak bunkóóóó emberek vannak a világon! azért karácsonykor mert nem sűrűn talizunk mert 100km rel messzebb lakik:( és akkorra gondoltam .
2011. nov. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!