Mit tegyek? Hogyan tovább?
Nagyon sok oka lehet. Szerintem első sorban őszintén ülj le vele beszélni, mire vágyik vagy akarja e a szex-et egyáltalán, ha pedig akarja akkor próbáljátok meg azt, hogy ő irányítson.
És nem feltétlenül a te hibád... de természetesen ha öt perc alatt elmész akkor ne is várd el, hogy ő elmenjen.
Előre elnézését kérek, de ezt muszáj.
Lehet egy srác bunkó, hülye vagy akármi, de 1 (EGY!) dologban nem szabad hibázni.
Az pedig a lányok első szexuális élménye.
Mint te is írtad, elsietted és még el is bénáztad. Ő nem is igazán akarta.
Remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel a csalódással hosszú időkre tönkretehetted a nemi életét.
A legfontosabb alkalomhoz egy rossz emlék köti. Utána még HÚSSZOR eljátszottad ezt vele. Tudod mit mondok neked? K*rvagyorsan szégyelld el magad. Szegény csaj...ahelyett, hogy mostanra már szeretné és vágyna az együttlétekre. Kapott egy kellemetlen és szerintem számára már-már taszító dolgot.
Gratulálok így NEM KELL elvenni egy lány szüzességét.
Istenem...tapasztalatlan idióta tinik, akik ahelyett hogy gameboyoznának próbálnak szexelni.
Most két dolgot remélek:
1. szakít veled és talál egy normális srácot, aki kijavítja a hibádat
2. megjön végre az eszed, és próbálsz ténylegesen tenni a dolog ellen vagy legalábbis nem tovább rontani a helyzeten
köszönöm
-|egy srác akinek fontos a lányok boldogsága|-
Utolsó: nagyon jól mondod... ! Tökéletesen egyetértek.
Nekem életem első alkalmát jól "elrontották". Azóta (6 éve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) képtelen vagyok rendesen élvezni a szexet, pedig kívánós vagyok nagyon, csak képtelen vagyok eljutni a másik által a csúcsra (masztinál megy).
Azóta volt pár pasim, egyik se figyelt rám eléggé, pedig nem egyszer beszélgettem velük erről...
Mostani párom nagyon figyelmes, és vele először érzem úgy, hogy nagyon élvezem a szexet - még orgazmus nélkül is. Párszor már közel jártam hozzá, csak idő kérdése szerintem!!!:)
Szóval mindenképp tegyél a bnőd kedvére, vagy szerencsétlen évekig ácsingózhat az élvezetek után!!!!
jobban odafigyelsz a lányra és hogy neki mi lenne a jó
hanyagoljátok a teljes bevetést...legyen csak előjáték ahol TE dolgozol és nem ő
amíg nem lesz így orgazmusa illetve ő nem kezdeményezi a folytatást, addig be ne merd rakni a kukid puncijába
rengeteg weboldalon lehet tanulni az orális sexről, mit és hogyan kellene pontosan csinálnod, hogy jó legyen a lánynak
ideje tanulnod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!