Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk-lányok szavazás! Elmenjek...

Fiúk-lányok szavazás! Elmenjek-e prostihoz a szüzességemet elveszteni vagy sem?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam élőben, neten sosem jött össze senkivel sem egy nyavalyás párkapcsolat sem még, még csókolózni sem tudok és nincs senki sem, aki segítene vagy tudna segíteni.

Végső megoldásként jutottam a nagy válaszút elé, hogy elmenek-e egy igényesebb örömlányhoz vagy sem?

22/F

2011. okt. 31. 22:59
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim válasza:
45%
Útszélre, lakásra, hotelba. Egyre megy!
2011. nov. 1. 00:13
 22/60 A kérdező kommentje:

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

csak nem egy partyribanc szólalt fel?

2011. nov. 1. 00:16
 23/60 napietus ***** válasza:
amúgy nem értem, mit vagy bepánikolva. volt 1 pasim, aki 23 volt, és szűz. észre se vettem, ma sem tudnám, ha nem mondja el (utóbbinak mondjuk semmi értelme nem volt).
2011. nov. 1. 00:18
 24/60 anonim ***** válasza:
53%
Brühühü! 20 éves koromig szűz voltam, mert nem akartam egy akárki libával elveszteni, aztán meglett az igazi és happy end. Lotyókkal akármikor tudtam volna, de voltak elveim.
2011. nov. 1. 00:22
 25/60 A kérdező kommentje:

napietus.blog.hu

te ezt nem is értheted, hisz nő vagy

mi másképp működünk, ha nem kapunk szexet, egy idő után beleőrülünk, én is vártam sok-sok évet, hogy majd az igazival vesztem el

a fenébe is!

dehogy jön el, ha eddig sem történt semmi, nem fogok hiába várni még jó 10 évet

ha ezt tudom fiatalabb koromban, akkor már akkor elmentem volna egy ilyen örömlányhoz, dehogy vártam volna ennyi évet hiába, közben állandóan nyomtam el naponta a vágyaimat, amit persze rohadt nehéz volt elmulasztani és mindig kínzott, hogy sosem kellek egy nekem tetsző lánynak sem, de hát ez van, akkor szívtam, amikor fiúnak születtem meg és nem lánynak

ennyi!

2011. nov. 1. 00:25
 26/60 A kérdező kommentje:

ma 00:22

én a lotyóknak sem kellettem amúgy...

2011. nov. 1. 00:27
 27/60 napietus ***** válasza:
42%
akkor exem biztos valami szupermen volt, vagy másik bolygóról érkezett magasabbrendű létforma...ugyanis nem őrült bele, és nem ment prostihoz sem...vagy egyszerűen csak férfi volt, a szó eredeti értelmében, nem ösztönlény? ez is lehet, de az első 2 verzió gondolom szerinted valószínűbb...
2011. nov. 1. 00:29
 28/60 A kérdező kommentje:

ma 00:29

jah, vagy impotens egy kicsit vagy aszexuális

2011. nov. 1. 00:35
 29/60 napietus ***** válasza:
egyik sem volt, és ezt nálam jobban csak a felesége tudhatja.
2011. nov. 1. 00:38
 30/60 A kérdező kommentje:

ma 00:38

akkor elnézést kérek

biztos nekem túl nagy a libidóm

2011. nov. 1. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!