Túl szűk vagyok. Kétszer próbáltam a volt barátommal, tűrhetetlen volt a fájdalom és azt hittem ott elájulok. Mit tegyek?
Nem tudom mi a gond, Előtte pettingeltünk, igaz csak egy ujjal mert már kettő nagyon fájt.. 3al nem is próbáltuk
Kétszer próbáltuk a szexet de mindkettő nagyon fájt, másodpercekig bírtam. Mindkettő után véreztem, minimálisat.
Már vége a kapcsolatunknak pár hete, de félek ha lesz egy új barátom ugyanez lesz. :( örökké szűz leszek vagy mivan?
kibírhatatlan a fájdalom.
Nem valószínű hogy még egyszer így jársz.
Akkor kell csinálni ha fel vagy izgulva át vagy nedvesedve.
Vagy ha így is fáj akkor megbeszéled hogy barátod gyorsan beteszi , te addig meg lekaparod a falat 2x Aztán nem mozdultok. Mikor neked már kevésbé fáj akkor mozogni helyzkedni kezdesz óvatosan elég is lesz ennyi neked elsőre. Utána egy-két alkalom és nem fog már fájni.
Addig bírd ki csak. Én is így jártam barátnőmmel.Szegény nagyon szenvedett majdhogynem erőszakolni kellett nagyon ki volt. De azóta is együtt vagyunk.
Szerintem nem voltál elég nedves + exednek nagy volt a farka nem? Meg egy ujjal is lehet tágitani kicsit, ha körkörös mozdulatokat csinál :) Nyugi jó lesz az, de igaz a körülményekről semmit nem tudok, de elég nagy hülyeség volt odaadni a szüzességedet valakinek aki szakít veled mert nem megy...?
Mert amúgy tényleg nem vagy szűz, ha farok járt benned.:D
nem csak arról szól ez az egész, hogy ő hipp-hopp megdug téged.
ha rendesen felizgulsz, egy jókora előjáték után, akkor alaposan benedvesedsz - és nem fog fájni, annyira. és nem is leszel szűk!
az a petting legyen igazán petting, sok csók, keressétek meg egymás erogén zónáit, főleg a tiédet - nyak, váll környéke; bordáidnál, fültő... mittomén. az a petting se csak előzetes ujjazás legyen, izgathatja kicsit a csiklódat is, szépen-lassan-fokozatosan.
eleinte bő nyál, aztán magadtól is benedvesedsz, de még hogy!
stresszelni sem szabad annyira, attól csak jobban fáj.
és marha óvatosan, lassan, türelmesen.
fél óra? barátnőm 2 perc alatt benedvesedik ha olyan hangulatban vagyunk...
gondolom rohadtul nemvoltatok szerelmesek, hamár szakitottatok is 2 próbálkozás után. persze hogy nem ment, 15 évesen... ezér nem kéne pusztán menőzésből szexelni...
csak megsugom, mi 6 hónapon át probálkoztunk mire sikerült!
nemártana felnőni a témához és szerelmesnek lenni mielőtt valaki alá fekszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!