Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év körüli fiúk/lányok, ti...

20 év körüli fiúk/lányok, ti hogyan gondoljátok ezt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. Nem telik el nap, hogy ne fantáziálnék az első szerelemről/szeretkezésről. Nagyon hiányzik egy lány már az életemből. Viszont annyi visszautasítást kaptam már a lányoktól, hogy kezdek beleőrülni és érzem, hogy egyre jobban emészt fel a dolog, csak őrlődöm az egésszel. Körülbelül 3 éve csajozok. Pedig nem tartom magamat egy értéktelen pasinak. Művelt vagyok, kifinomult a viselkedésem, elegánsan öltözködöm, van némi humorom, ha tehetem mindig mosolygok, igaz kissé félénk vagyok és nehezen ismerkedek, de ha egy lány felkelti az érdeklődésemet mindig megpróbálok beszélgetésbe elegyedni vele, de valahogy soha nem jövök ki sikeresen a dologból!

Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérdnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretet nem kaphatok tőle. De nem bánnám.)

20/F

2011. okt. 29. 20:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Tetszett egy srác,mikor megtudtam hogy 15 évesen egy prostival vesztette el annyira kiábrándultam.Teljesen más szemmel nézek már rá...
2011. nov. 1. 20:14
 22/23 anonim ***** válasza:
utolsó egy balf..sz:)magadat minősítetted:)
2011. nov. 8. 21:17
 23/23 anonim ***** válasza:
illetve az utolsó előtti.
2011. nov. 8. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!