Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év körüli fiúk/lányok, ti...

20 év körüli fiúk/lányok, ti hogyan gondoljátok ezt?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. Nem telik el nap, hogy ne fantáziálnék az első szerelemről/szeretkezésről. Nagyon hiányzik egy lány már az életemből. Viszont annyi visszautasítást kaptam már a lányoktól, hogy kezdek beleőrülni és érzem, hogy egyre jobban emészt fel a dolog, csak őrlődöm az egésszel. Körülbelül 3 éve csajozok. Pedig nem tartom magamat egy értéktelen pasinak. Művelt vagyok, kifinomult a viselkedésem, elegánsan öltözködöm, van némi humorom, ha tehetem mindig mosolygok, igaz kissé félénk vagyok és nehezen ismerkedek, de ha egy lány felkelti az érdeklődésemet mindig megpróbálok beszélgetésbe elegyedni vele, de valahogy soha nem jövök ki sikeresen a dologból!

Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérdnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretet nem kaphatok tőle. De nem bánnám.)

20/F

2011. okt. 29. 20:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

22:21

Tapasztalataim szerint, igazad van, hogy az örömlányok is tartanak a szűz fiúktól. Pl.: nem fizet, szerelembe esik, elfelejt gumit vinni, stb. De már nem egyel beszéltem telón és őszintén adtam magam. Volt olyan aki megértett és azt mondta igen szívesen várlak. Volt aki komolyan leoltott, hogy hülye vagyok és keressek barátnőt. Volt aki nem jó ötletnek tartotta majdhogynem engem sajnált és azért mondott nemet. Szal színes a skála itt is! :D

2011. okt. 29. 22:30
 12/23 anonim válasza:

Figyelj ide;)

Én nem olvastam el az előttem szólók véleményét...nem is érdekel. Férfiből vagyok én is mint te. 20 éves. megéltem már 1-2 dolgot, viszont 2.5 éve van barátnőm:) Ha hiányzik a szex és dugnál egy jót szerintem menny és próbáld ki:D Ha nem ez hiányzik akkor ne menny mert csak pénzkidobás...ennyire egyszerű:D

2011. okt. 30. 00:00
 13/23 PT-Daniel ***** válasza:

nem fizet??? elfelejt gumit vinni??? TAPASZTALATBOL???

Egy örömlany elöre keri a penzt es a gumit meg hidd el, ö fogja adni a gumit is (ha te hozol, sem azt fogja hsznalni!).

Szerintem az örömlany temat hanyagold! Nem azt fogod ott megtalalni, amit keresel es szemelyes kudarcnak fogod megelni. A masik meg, hogy onnantol kezdve, hogy kanos leszel, ez egyszerübbnek fog tünni, mint "felszedni" valakit.

Ezt inkabb akkor csinald, ha tapadnak rad a nök es vegre ugy akarsz szexelni, hogy biztos lehess benne, hogy nem fog utana megsertödni vagy hivogatni.

Ha meg egy kicsit is több kell, mint a testi öröm, akkor meg plane felejtsd el!

Ennyi penzböl mar telik egy vacsorara es mozi vagy esetleg kreativabb randiötletre is, mint pl. Gokart, Paintball etc. Inkabb ezen az uton probalkozz.

Sok sikert

2011. okt. 31. 14:01
 14/23 anonim válasza:
Szerintem regisztrálj egy szextárskeresőre és add elő, hogy szűz vagy és nem akarsz fizetni senkinek sem azért, amit szeretnél. Sok csaj van ott hasonlóan rendes pasit keresve. Azt is elmondhatnád, hogy sok-sok próbálkozásod kudarcba fulladt. a csajok buknak az őszinteségre. De vigyázz, vadásznak a tapasztalatlan emberekre, ne dőlj be mindenkinek. Csak egy hosszas netes ismerkedés után add be a derekad. Kb. 1 hónap. És ha mód van rá neten keress rá az össze csajra, akivel közelebbi kapcsolatba kerülsz (fész, iwiw akarámi).
2011. okt. 31. 16:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát, nekem volt egy fiú, aki tetszett és kiderült, hogy egy időben rendszeresen járt örömlányokhoz. Mondanom se kell, hogy nem lett a dologból semmi, egyrészt lelohasztó, másrészt minden értelmes ember tart a nemi betegségektől. Gumi ide vagy oda.. Szóval szerintem várj inkább...
2011. okt. 31. 17:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Most nem azért, de szerintem bárki lehet fertőzött. Nem kell feltétlenül ahhoz prostinak vagy prostihoz járó pasinak lenni. Nem csak nemi úton alakulnak ki betegségek. Jó az biztos, hogy nagyobb esély van rá hogy prostinál könnyebb elkapni valamit.
2011. okt. 31. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
B...tok meg ha nem tudtok normálisat írni fogjátok be.. segíteni kell nem beugatni ...ha nem építő akkor meg fogd be. Sok sikert kívánok akárhogy is döntesz.
2011. okt. 31. 18:25
 18/23 trololol_asd válasza:
tegyél fel egy képet magadrol és választ adok minden kérdésedre
2011. nov. 1. 06:08
 19/23 anonim válasza:

A leírásod meg a válaszaid alapján is olyan normális, értelmes srácnak tűnsz, hogyhogy nem volt még barátnőd?

Nem rossz az ötlet regisztrálni társkeresőre (nem feltétlenül szextárskeresőre, normális lányokat ott nemigen fogsz találni), hátha úgy könnyebben összejön valami, mint mondjuk élőben.

Ha elmész prostihoz, azzal végülis semmit nem oldasz meg, csak ahogy az egyik válaszoló írta, olaj lesz a tűzre... tudod, ha eddig csak nézegetted a csokispolcot az üzletben, aztán végre megkóstolsz egyet, utána már még jobban akarni fogod. Amúgy nyilván nem lesz a homlokodra írva, hogy voltál prostival, nem is te leszel az első, akivel ez megesik, meg szerintem ilyenekről nem is szokás faggatni a másikat, hogy ő eddig kivel volt. Ja, és ha prostival veszted el, készülj fel arra, hogy csalódás lesz, mert az minden lesz, csak szeretkezés nem...

20/L (szintén szűz, szóval átérzem a helyzeted)

2011. nov. 1. 12:02
 20/23 anonim válasza:
Hidd el nem rossz ha egyedül öregszel meg csak gááz.!;]
2011. nov. 1. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!